Stranger Things 5: Ο David Harbour ξέρει πώς τελειώνει η σειρά

Και ανεβάζει την αναμονή στα ύψη
18 Αυγούστου 2023 13:57
Stranger Things 5: Ο David Harbour ξέρει πώς τελειώνει η σειρά

Η 5η και τελευταία σεζόν του Stranger Things βρίσκεται στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό στο Netflix και μόλις τώρα ήρθαν στη δημοσιότητα μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Όχι, δεν μάθαμε οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά το μεγάλο φινάλε της σειράς, αλλά ότι ο David Harbour ξέρει ήδη πως τελειώνει η σειρά.

Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται στο Stranger Things τον Jim Hopper δήλωσε σε μία νέα συνέντευξη που έδωσε, ότι γνωρίζει ήδη πώς ολοκληρώνεται μία από τις δημοφιλέστερες σειρές του Netflix. O Harbour μίλησε στην εκπομπή του Josh Horowitz, ο οποίος τον ρώτησε εάν μιλάει τακτικά με τα αδέρφια Duffer και αν έχει διαβάσει το σενάριο της 5ης σεζόν.

Εκείνος φυσικά και ανέβασε την αναμονή των fans στα ύψη και δήλωσε τα εξής:

Ναι, πριν ξεκινήσει η απεργία των σεναριογράφων μας είχαν στείλει μερικά scripts για την 5η σεζόν και είναι φανταστικά -όπως συνήθως-, συνεχίζουν να ξεπερνάνε τους εαυτούς τους. Τα set pieces και το σενάριο που έχουμε διαβάσει είναι πολύ μεγαλύτερα από οτιδήποτε άλλο έχουμε κάνει στο παρελθόν. Η 5η σεζόν ξεκινάει λίγο μετά το φινάλε της 4ης όπου μας είδατε να στεκόμαστε εκεί και να αντικρίζουμε όλη αυτή τη «στάχτη» ξέρετε…Θα πάρει αρκετό καιρό μέχρι να την γυρίσουμε. Δεν έχω διαβάσει το σενάριο για το τέλος, αλλά ξέρω τι θα συμβεί. Ξέρω πως θα τελειώσει και είναι πολύ πολύ συγκινητικό.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του David Harbour, ενώ τα όσα είπε για το Stranger Things 5 θα τα δείτε από τα 25 λεπτά και μετά:

 

Η Brown υποδύεται την Eleven στην σειρά και βρίσκεται εκεί από το πρώτο επεισόδιο και όπως δήλωσε παλιότερα είναι ευγνώμων για τον χρόνο που αφιέρωσε στη σειρά. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει τα εξής:

Νομίζω ότι είμαι έτοιμη (εννοεί που τελειώνει η σειρά). Ήταν ένας τεράστιος παράγοντας στη ζωή μου. Είναι λες και αποφοιτώ από το γυμνάσιο. Είναι σαν το τελευταίο έτος. Είσαι έτοιμη να προχωρήσεις και να ανθίσεις και είσαι ευγνώμον για τον χρόνο που είχες, αλλά ήρθε η ώρα να δημιουργήσεις το δικό σου μήνυμα και να ζήσεις τη δική σου ζωή.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Το Stranger Things 5 θα παίξει μελλοντικά στο Netflix.