Οι Power Rangers επιστρέφουν στο Netflix - Δείτε το trailer με έναν Ranger έκπληξη

Έρχεται το Power Rangers Cosmic Fury
17 Αυγούστου 2023 18:44
Οι Power Rangers επιστρέφουν στο Netflix - Δείτε το trailer με έναν Ranger έκπληξη

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το ολοκαίνουργιο βίντεο για το Power Rangers Cosmic Fury, τη νέα σεζόν της δημοφιλής σειράς που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα αυτόν τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, το βίντεο επιφυλάσσει και μία μεγάλη έκπληξη για τους fans, καθώς μαθαίνουμε ότι ο David Yost θα επαναλάβει το ρόλο του ως Billy ή αλλιώς μπλε Power Ranger για τη νέα σεζόν.

Ο παραγωγός της σειράς, Simon Bennett, δήλωσε στο EW ότι εκείνος αλλά και όλη η παραγωγή αισθάνθηκαν ότι είναι πολύ σημαντικό ορόσημο για τους fans να επιστρέψει ο David Yost και πάλι και θα υποδυθεί τον απόλυτο μέντορα για τους άλλους Rangers.

Στο Cosmic Fury θα δείτε και τους Russell Curry (Zayto), Hunter Deno (Amelia Jones), Kai Moya (Ollie Akana), Tessa Rao (Izzy Garcia), Chance Perez (Javi Garcia), Jordon Fite (Aiyon) και Jacqueline Joe (Fern).

Η σειρά επικεντρώνεται στη φυγή του Lord Zedd, ενώ οι Rangers αναζητούν να βρουν νέες δυνάμεις και Zords και πρόκειται να συναντήσουν μπροστά τους πολλά γνωστά πρόσωπα για να γίνουν οι Cosmic Fury Rangers. Έτσι, θα εξοπλιστούν με νέες στολές, ολοκαίνουργια όπλα και Zords καθώς πρέπει να τα βάλουν με το απόλυτο κακό.

Το Power Rangers Cosmic Fury θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 29 Σεπτεμβρίου. Παρακολουθήστε τους τίτλους αρχής της νέας σειράς μέσα από τον player που ακολουθεί.