Disney Plus: Έρχεται σε περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες το φθηνό πακέτο - Τι γίνεται με την Ελλάδα;

Μαζί με αυξήσεις τιμών στα συνδρομητικά πακέτα
10 Αυγούστου 2023 14:22
Disney Plus: Έρχεται σε περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες το φθηνό πακέτο - Τι γίνεται με την Ελλάδα;

Σημαντικές ανακοινώσεις επιφύλασσε ο Bob Iger, CEO της Disney, για την ανάπτυξη της streaming πλατφόρμας του κολοσσού στην Ευρώπη, χάρη στη διάθεση του φθηνού πακέτου με διαφημίσεις. 

Όπως έγινε γνωστό μέσω του πρόσφατου meeting των μετόχων, το Disney Plus θα λανσάρει σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες το φθηνότερο συνδρομητικό πακέτο με διαφημίσεις από την 1η Νοεμβρίου. Προς το παρόν οι χώρες όπου θα λανσαριστεί το πακέτο είναι οι: Μ. Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία, Ισπανία, Νορβηγία, Σουηδία και Δανία. 

Το απλό "Basic" πακέτο, όπως θα ονομάζεται, θα κοστίζει στην Ευρώπη γύρω στα €5.99, αν λάβουμε υπόψη ότι στην Γερμανία τουλάχιστον θα διατεθεί σε αυτή την τιμή. Έπειτα θα υπάρχει ένα απλό standard πακέτο στα €8.99 -όσο δηλαδή κοστίζει σήμερα το Disney Plus και στην Ελλάδα, και τέλος, θα υπάρχει ένα premium πακέτο με κόστος €11.99 -πάντα βάσει τιμών Γερμανίας. Να σημειωθεί ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και ακόμα δεν γνωρίζουμε ακόμη σε ποια τιμή αλλά και πότε θα έρθουν τα νέα συνδρομητικά πακέτα του Disney+ στην Ελλάδα

Τα προνόμια του standard πακέτου με διαφημίσεις και του standard χωρίς διαφημίσεις περιλαμβάνουν ποιότητα εικόνας έως και 1080p χωρίς HDR, με 5.1 ήχο και δύο ταυτόχρονα streams. Στο μόνο που διαφέρουν τα φθηνότερα πακέτα είναι πως στο standard with ads δεν επιτρέπεται το offline κατέβασμα επεισοδίων. Από την άλλη, το premium πακέτο θα προσφέρει 4Κ ανάλυση με HDR, ήχο Dolby Atmos και τέσσερα ταυτόχρονα streams. 

Παράλληλα, η Disney ανακοίνωσε ότι προχωράει με το σχέδιό της να πατάξει τον διαμοιρασμό λογαριασμών, όπως έκανε το Netflix πρόσφατα.