Η κορεάτικη σειρά τρόμου Hellbound επιστρέφει για 2η σεζόν στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Κόλαση επι Γης ξανά ενώ ξεκίνησαν τα γυρίσματά της
04 Αυγούστου 2023 12:01
Η κορεάτικη σειρά τρόμου Hellbound επιστρέφει για 2η σεζόν στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο είχαμε να μάθουμε νέα για τη 2η σεζόν του Hellbound και τώρα το Netflix μοιράστηκε ένα teaser για να ανακοινώσει ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματά της. 

Η κορεάτικη σειρά τρόμου σε σενάριο και σκηνοθεσία Yeon Sang-ho θα επιστρέψει λογικά κάποια στιγμή μέσα στο 2024 και το teaser που θα δείτε παρακάτω, δείχνει μερικά πλάνα από το table read με όλους τους πρωταγωνιστές και από τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων. 

Στη 2η σεζόν ο ηθοποιός που υποδυόταν τον πρωταγωνιστή Jung Jinsu, Yoo Ah-In, αντικαταστάθηκε από τον Kim Sung-Cheol, ενώ το υπόλοιπο cast απαρτίζεται από τους: Kim Hyun-joo, Park Jeong-min, Won Jin-a, Ivy Ling Po, Ni Shi-Pei, Kim Do-yoon, Kim Shin-rock, Ryu Kyung-soo, Lee Re

Το Ηellbound είχε σαρώσει σε τηλεθέαση όντας μια από τις πρώτες κορεάτικες σειρές που καβάλησαν το κύμα του "Squid Game" και απέκτησαν το δικό τους κοινό. Μέσα στις πρώτες τέσσερις εβδομάδες το Hellbound είχε μετρήσει πάνω από 148 εκατομμύρια ώρες θέασης, βάσει του παλιού μέτρου που χρησιμοποιούσε το Netflix, καθώς πρόσφατα το άλλαξε πάλι. 

Γνωρίζουμε ήδη χάρη στον δημιουργό Sang-ho ότι η 2η σεζόν θα είναι αρκετά διαφορετική από αυτό που είδαμε στην 1η, η οποία είχε βασιστεί στο κορεάτικο Webtoon με τίτλο "Hell". 

Η πλοκή του Hellbound αναφέρει: Στο επίκεντρο της πλοκής είναι μια ομάδα από δαίμονες που κυνηγούν αμαρτωλούς. Αυτούς τους "επιλέγει" ένα θεϊκό ουράνιο ον που ενημερώνει τα θύματα πρότινος για την ημερομηνία και την ώρα της εκτέλεσής τους. Αυτά τα υπερφυσικά γεγονότα προκαλούν πανικό και χάος και επιτρέπουν σε μια θρησκευτική οργάνωση τη The New Truth να αναδυθεί και να κερδίσει έδαφος και πιστούς. Λίγοι όμως υποψιάζονται τις δραστηριότητές τους και αρχίζουν να ερευνούν τα μυστήρια αυτά γεγονότα.