Sex Education Σεζόν 4: Νέα ματιά στο φινάλε λίγο πριν παίξει στο Netflix

Η επιτυχημένη σειρά της υπηρεσίας θα ρίξει αυλαία αυτόν τον Σεπτέμβριο
03 Αυγούστου 2023 00:01
Sex Education Σεζόν 4: Νέα ματιά στο φινάλε λίγο πριν παίξει στο Netflix

Το Netflix ετοιμάζει για την πρεμιέρα και το μεγάλο φινάλε του Sex Education, αφού όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η 4η σεζόν θα είναι και η τελευταία. Η αυλαία της πολύ επιτυχημένης σειράς θα πέσει αυτόν τον Σεπτέμβριο και μόλις κυκλοφόρησαν πολλές νέες εικόνες που θέλουν να σας δώσουν μια μικρή γεύση από όλα αυτά που θα συμβούν.

Οι νέες εικόνες αποκαλύπτουν αρκετά και διάφορα για το νέο κύκλο, όπως το μωρό που έχει στην αγκαλιά της η μάνα του Otis, όπου καλό θα ήταν να έχετε παρακολουθήσει ήδη την 3η σεζόν για να καταλάβετε ακριβώς τι γίνεται.

Επίσης, έχουμε μια νέα ματιά στον Otis και στον καλύτερό του φίλο, τον Eric, καθώς και από άλλους χαρακτήρες της σειράς. Φυσικά, έχουμε και μια πρώτη ματιά σε νέα πρόσωπα που θα μπουν στην παρέα.

Δείτε το ολοκαίνουργιο φωτογραφικό υλικό από την 4η σεζόν του Sex Education:

Το Netflix αναφέρει τα εξής για την τελευταία σεζόν: "Τελειώνουμε θεαματικά. Η "Σεξουαλική Αγωγή" επιστρέφει για την τέταρτη και τελευταία σεζόν στις 21 Σεπτεμβρίου. Μη χάσετε τη μεγάλη κορύφωση!".

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι οι 4η σεζόν θα έρθει με νέα πρόσωπα, ενώ γνωστοί ηθοποιοί δε θα βρίσκονται καν στον νέο κύκλο. Ο Otis του Asa Butterfield θα επιστρέψει κανονικά, ο Eric του Ncuti Gatwa επίσης, ενώ θα δείτε και τους Gillian Anderson, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie και Samantha Spiro.

Ανάμεσα στις σημαντικές απώλειες του cast είναι οι Tanya Reynolds και Patricia Alison που παίζουν τις Lily και Ola αντίστοιχα, η Simone Ashley που έπαιζε την Olivia και πλέον είναι τακτικό μέλος του 'Bridgerton', καθώς και η νεότερη απώλεια, αυτήν της Rakhee Thakrar, που έπαιζε την καθηγήτρια Emily Sands.

Ακολουθεί η επίσημη σύνοψη της 4ης σεζόν:

Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary, ο Otis και ο Eric βρίσκονται πλέον στο Cavendish Sixth Form College. Ο Otis είναι πολύ νευρικός για τη δημιουργία της νέας του «κλινικής», ενώ ο Eric προσεύχεται να μην γίνουν ξανά οι losers του πανεπιστημίου. Οι μαθητές του Moordale νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο. Στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace, διδάσκεται από τον συγγραφέα Thomas Molloy. Ο Otis την κυνηγάει, ενώ προσαρμόζεται στο να μην είναι μόνος στο σπίτι ή ο μόνος ψυχολόγος στην πανεπιστημιούπολη.

Η 4η σεζόν του Sex Education (Σεξουαλική Αγωγή) θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Σεπτεμβρίου.