Angus Cloud: To tweet του HBO για τον θάνατό του και το “αντίο“ του σκηνοθέτη του “Euphoria“

Δείτε την πρώτη αντίδραση στα social media της σειράς που τον έκανε ευρέως γνωστό
01 Αυγούστου 2023 10:35
Angus Cloud: To tweet του HBO για τον θάνατό του και το “αντίο“ του σκηνοθέτη του “Euphoria“

Σοκ έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ ο ξαφνικός θάνατος του Angus Cloud (Άνγκους Κλάουντ) σε ηλικία 25 ετών. Η πρώτη αντίδραση από το HBO και τα social media της σειράς "Euphoria" ήρθε λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας του Cloud, με τη μορφή tweet. 

Ο επίσημος λογαριασμός του "Euphoria" αλλά και των HBO και HBO Max αποχαιρέτησε τον ανερχόμενο ηθοποιό που έπαιξε τον "Fezco" στη σειρά με μερικά συγκινητικά λόγια, εκφράζοντας παράλληλα τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Angus Cloud. Ήταν εξαιρετικά ταλαντούχος και αγαπημένο μέλος της οικογένειας του HBO και του Euphoria. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στους φίλους και την οικογένειά του κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής. - έγραψε το Twitter του Euphoria. 

Επίσημα τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη, ενώ ούτε η οικογένειά του έκανε κάποια δήλωση επ'αυτού, πέραν του ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με την ψυχική του υγεία. Ωστόσο, η πυροσβεστική του Όκλαντ της Καλιφόρνια που έφτασε στο σημείο, λέγεται ότι διαπίστωσε τον θάνατό του επί τόπου. 

Η αντίδραση του Sam Levinson και του Javon Walton

Ο Sam Levinson, σκηνοθέτης της σειράς Euphoria αλλά και άλλοι συμπρωταγωνιστές, φίλοι και συνάδελφοί του δεν μπορούν να πιστέψουν πως χάθηκε τόσο ξαφνικά ο Cloud. Θέλοντας να αποχαιρετήσει τον συνεργάτη του, ο Levinson έγραψε το δικό του αντίο λέγοντας τα εξής: 

Δεν υπήρχε κανείς σαν τον Άνγκους. Ήταν πολύ ιδιαίτερος, πολύ ταλαντούχος και πολύ νέος για να μας αφήσει τόσο σύντομα. Πάλευε επίσης, όπως πολλοί από εμάς, με τον εθισμό και την κατάθλιψη. Ελπίζω να ήξερε πόσες καρδιές άγγιξε. Τον αγαπούσα. Πάντα θα τον αγαπώ. Αναπαύσου εν ειρήνη και ο Θεός να ευλογεί την οικογένειά του".

Στη σειρά του HBO ο Fezco είχε και έναν μικρό αδερφό τον "Ashtray" που τον υποδύεται ο νεαρός Javon "Wanna" Walton. Ο 17χρονος συμπρωταγωνιστής του είπε και αυτός το δικό του αντίο στον "αδερφό" του μέσα από το Instagram του, εκεί όπου μετράει πάνω από 5 εκατομμύρια ακόλουθους. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Javon "Wanna" Walton (@onwardwanna)

Και ο Colman Domingo που στη σειρά υποδύεται τον "Ali" έγραψε μερικά συγκινητικά λόγια για τον Angus Cloud, ενώ έκανε και μια σχετική ανάρτηση στο Instagram του. "Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο αυθεντικός, πρωτότυπος και γλυκός. Το λάτρεψα αυτό το παιδί. Πάντα χαμογελάει. Ελπίζω αυτή η ευαίσθητη ψυχή να αναπαύεται. Προσέξτε τους αγαπημένους σας. Βεβαιωθείτε για αυτούς." έγραψε χαρακτηριστικά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Colman Domingo (@kingofbingo)

 

Λίγα λόγια για τον Angus Cloud

O Angus Cloud έγινε γνωστός για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην πολυβραβευμένη σειρά "Euphoria" του ΗΒΟ. Μάλιστα, το τμήμα casting του HBO τον ανακάλυψε την ώρα που εργαζόταν ως σερβιτόρος σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης, χωρίς να έχει προηγούμενη υποκριτική εμπειρία. Από το 2019 έως το 2022, υποδυόταν τον "Fez" (ή Fezco) έναν έμπορο ναρκωτικών με "χρυσή" καρδιά, ο οποίος προσπαθούσε να προστατεύσει τη φίλη του Rue Bennet, την οποία υποδύεται η Zendaya). Στη 2η σεζόν, ανέπτυξε μια δυνατή σχέση με τη Lexi (Maude Apatow) και αγαπήθηκε ακόμη περισσότερο από τους fans.

Επίσης, είχε παίξει στις ταινίες "The Line" με τον Alex Wolff και "North Hollywood" ενώ στην σύντομη καριέρα του έκανε εμφανίσεις σε μουσικά βίντεο καλλιτεχνών όπως οι Becky G, Karol G και Juice WRLD. Το 2022 έγινε το πρόσωπο του αρώματος "Polo" της Ralph Lauren. Θεωρούνταν ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του Χόλιγουντ.