Το Too Hot To Handle βρίσκεται στην κορυφή του top 10 του Netflix

Δείτε τη δεκάδα
16 Ιουλίου 2023 19:32
Το Too Hot To Handle βρίσκεται στην κορυφή του top 10 του Netflix

Το Netflix έφερε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του και για ακόμη μια φορά, η κατάταξη των 10 πιο δημοφιλών σειρών άλλαξε. Το The Witcher με το Henry Cavill βρισκόταν εδώ και αρκετές ημέρες στην κορυφή της υπηρεσίας, μιας και έκανε πρεμιέρα η 3η σεζόν, ωστόσο, ήρθε ένα ριάλιτι και πήρε τη θέση του.

Πιο συγκεκριμένα, η 5η σεζόν του Too Hot To Handle βρίσκεται τώρα στην κορυφή της υπηρεσίας κατακτώντας την νούμερο 1 θέση. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο καινούργιος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις 14 Ιουλίου. Στην 2η θέση βρίσκεται λοιπόν το 1ο μέρος της 3ης σεζόν του The Witcher, ενώ 3ο στην κατάταξη έχουμε την 2η σεζόν του The Lincoln Lawyer. Στην 4η και 5η θέση βρίσκονται τα Fatal Seduction και Survival of the Thickest.

Το Gossip Girl έχει την 6η θέση, τα νέα επεισόδια του Outlander την 7η, ακολουθεί το Sonic Prime στην 8η θέση και κλείνουν τα Burn the House Down και King the Land.

Οι δημοφιλέστερες σειρές του Netflix σήμερα:

  1. Too Hot To Handle
  2. The Witcher
  3. The Lincoln Lawyer
  4. Fatal Seduction
  5. Survival of the Thickest
  6. Gossip Girl
  7. Outlander
  8. Sonic Prime
  9. Burn the House Down
  10. King the Land

Λίγα λόγια για το Too Hot To Handle

Η σύνοψη της σειράς λέει τα εξής:

Στις ακτές του παραδείσου, πανέμορφοι εργένηδες γνωρίζονται και συναναστρέφονται. Για να κερδίσουν όμως ένα δελεαστικό μεγάλο έπαθλο, πρέπει να απέχουν από το σεξ.

Στο θέρετρο της LANA (της ψηφιακής βοηθού παντογνώστριας του ριάλιτι σόου του Netflix) οι κανόνες είναι λίγο-πολύ γνωστοί: απαγορεύονται τα φιλιά, τα πιασίματα και κάθε μορφής σεξουαλικής πράξης καθώς ρισκάρουν να χάσουν το βραβείο, το οποίο φτάνει τα $200.000 δολάρια.

Το Too Hot To Handle: Season 5 παίζει ήδη στο Netflix.