Οι Donald Glover και Maya Erskine είναι οι νέοι Mr. and Mrs. Smith – Δείτε trailer και εικόνες

Πρόκειται για το reboot του 2005 με τους Brad Pitt και Angelina Jolie
13 Ιουλίου 2023 22:48
Οι Donald Glover και Maya Erskine είναι οι νέοι Mr. and Mrs. Smith – Δείτε trailer και εικόνες

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Amazon ετοιμάζει το reboot του Mr. and Mrs. Smith, το οποίο είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 2005 με πρωταγωνιστές τους Brad Pitt και Angelina Jolie. Το νέο ζευγάρι εκτελεστών θα είναι οι Donald Glover και Maya Erskine και μόλις κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες, αλλά και το πρώτο teaser.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το νέο Mr. and Mrs. Smith δε θα είναι απλώς μια ταινία που θα κυκλοφορήσει για το Prime Video, αλλά μία τηλεοπτική σειρά, της οποίας το σενάριο έχει γράψει ο Glover μαζί με την Francesca Sloane. Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στην επιτυχημένη σειρά του FX, Atlanta.

Στο cast θα δείτε και τον Paul Dano που πρόσφατα έπαιξε στο The Batman με τον Robert Pattinson, αλλά και τον John Turturro που επίσης είχε εμφανιστεί στην εν λόγω ταινία. Πλάι τους θα βρίσκεται και η Michaela Coel.

Το πρώτο teaser έφερε στη δημοσιότητα το Rotten Tomatoes και μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω:

Δείτε τις πρώτες εικόνες:

Στην ταινία του 2005 που έσπασε τα ταμεία σε σκηνοθεσία Doug Liman, πρωταγωνίστησαν οι Brad Pitt και Angelina Jolie ως ένα ζευγάρι εκτελεστών που ανακαλύπτουν πως οι ανταγωνιστικές εταιρίες που εργάζονται τους έχουν βάλει να αλληλοσκοτωθούν.

Το reboot του Mr. and Mrs. Smith θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο μέσα από την streaming υπηρεσία Amazon Prime Video.