Too Hot To Handle: Γνωρίστε το cast της 5ης σεζόν του επιτυχημένου ριάλιτι του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σόου επιστρέφει στις 14 Ιουλίου
07 Ιουλίου 2023 00:48
Too Hot To Handle: Γνωρίστε το cast της 5ης σεζόν του επιτυχημένου ριάλιτι του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα από τα πιο επιτυχημένα ριάλιτι του Netflix επιστρέφει και πάλι στη μικρή οθόνη σε λίγες μέρες. Ο λόγος γίνεται για το Too Hot To Handle, του οποίου η 5η σεζόν θα καταφθάσει στην υπηρεσία στις 14 Ιουλίου, με νέα πρόσωπα και πολλές ίντριγκες.

Το επίσημο βίντεο μόλις κυκλοφόρησε και θέλει να σας γνωρίσει σε όλα τα νέα πρόσωπα της 5ης σεζόν, αλλά και να σας παρουσιάσει μερικές νέες τοποθεσίες, με την LANA να προσπαθεί και πάλι να τους τιθασεύσει.

Η λεζάντα του βίντεο αναφέρει: “Μην αφήσετε το μεγάλο γιοτ να σας ξεγελάσει. Το πιο καυτό ριάλιτι γνωριμιών επιστρέφει! Μπορεί η LANA να τιθασεύσει άλλη μια παρτίδα απίθανων singles; Μπορούν να απέχουν από τη σεξουαλική επαφή για να κερδίσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο; Μάθετε στις 14 Ιουλίου”.

Στο θέρετρο της LANA (της ψηφιακής βοηθού παντογνώστριας του ριάλιτι σόου του Netflix) οι κανόνες είναι λίγο-πολύ γνωστοί: απαγορεύονται τα φιλιά, τα πιασίματα και κάθε μορφής σεξουαλικής πράξης καθώς ρισκάρουν να χάσουν το βραβείο, το οποίο φτάνει τα $200.000 δολάρια.

Η σύνοψη της σειράς λέει τα εξής:

Στις ακτές του παραδείσου, πανέμορφοι εργένηδες γνωρίζονται και συναναστρέφονται. Για να κερδίσουν όμως ένα δελεαστικό μεγάλο έπαθλο, πρέπει να απέχουν από το σεξ.

Το Too Hot To Handle: Season 5 θα παίξει στο Netflix στις 14 Ιουλίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.