“Ναι σεφ!“: O Jeremy Allen White του The Bear παραδέχεται ότι του λένε παντού την ατάκα του

Έχει γίνει παγκόσμιο hit η σειρά του FX που στην Ελλάδα προβάλλεται μέσα από το Disney Plus
02 Ιουλίου 2023 22:06
“Ναι σεφ!“: O Jeremy Allen White του The Bear παραδέχεται ότι του λένε παντού την ατάκα του

Είναι η ατάκα που έγινε σημείο αναφοράς της σειράς "The Bear". Το "Yes Chef! (σ.σ. Ναι Σεφ!) έγινε η φράση όλων όσων έχουν παρακολουθήσει την έντονη και συναρπαστική σειρά του FX, σαν το "May the Force be With You" των Star Wars fans ή το "Say My Name" του Heisenberg στο Breaking Bad

Μερικές ατάκες απλώς γίνονται σήματα κατατεθέν και ο πρωταγωνιστής Jeremy Allen White που υποδύεται τον "Carmy" όπου όλοι του λένε με σεβασμό το "Yes Chef" παραδέχεται πλέον πως του την φωνάζουν όπου κι αν πηγαίνει. Σε μια νέα συνέντευξή του στο E! News, ο Allen White λέει πως τον φωνάζουν στο δρόμο "Ναι Σεφ!" ακόμη και από αμάξια που τον προσπερνάνε.

Και το ίδιο συμβαίνει και στους συμπρωταγωνιστές του την Liza Colon-Zayas που παίζει την Tina, η οποία λέει ότι "Δε θέλω να φανεί ότι γίνεται συνέχεια" αλλά αναφέρει ότι απολαμβάνει κάθε στιγμή που της το λένε οι fans στο δρόμο.  

"Μου φωνάζουν συνέχεια 'Ναι Σεφ! Σχεδόν όπου κι αν πηγαίνω πλέον. -Jeremy Allen White

Λίγα λόγια για τη 2η σεζόν του The Bear

Η πρωτότυπη σειρά του FX, The Bear, δημιουργήθηκε από τον Christopher Storer (Ramy, Eighth Grade), ο οποίος είναι και εκτελεστικός παραγωγός. Ο νέος κύκλος θα κάνει και μια ολική επαναφορά στον Carmy του Jeremy Allen White, ο οποίος ετοιμάζεται να ανεβάσει το επίπεδο στο σαντουϊτσάδικo της οικογένειάς του. 

O δεύτερος κύκλος της σειράς, ακολουθεί τον Carmen Berzatto, τη Sydney Adamu (Ayo Edebiri) και τον Richard Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) καθώς εργάζονται σκληρά, για να ανεβάσουν το επίπεδο στο βρώμικο σαντουϊτσάδικο τους. Καθώς αλλάζουν ριζικά το εστιατόριο, αλλάζουν και οι ίδιοι, μέσα από το δικό τους προσωπικό ταξίδι, καθώς ο καθένας, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν και να αναμετρηθεί με το ποιός θέλει να είναι στο μέλλον.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αποδεικνύεται ότι το μόνο πράγμα που είναι πιο δύσκολο από τη λειτουργία ενός εστιατορίου είναι το άνοιγμα ενός νέου. Η ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει από την τρελή γραφειοκρατία της αδειοδότησης και των εργολάβων μέχρι την όμορφη και δημιουργική αγωνία του σχεδιασμού του νέου μενού.

Η μετάβαση αυτή, δίνει μια νέα οπτική στην έννοια της φιλοξενίας. Καθώς όλο το προσωπικό αναγκάζεται να έρθει σε επαφή με νέες μεθόδους συνεργασίας και να ξεπεράσει τα όρια των ικανοτήτων και των σχέσεων του, μαθαίνει επίσης τι σημαίνει να υπηρετείς, τόσο τους πελάτες όσο και ο ένας τον άλλον.

Η 2η σεζόν του The Bear θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ της Ελλάδας στις 2 Αυγούστου.