The Boys: Η 4η σεζόν δε θα κυκλοφορήσει μέχρι να λυθεί η απεργία των σεναριογράφων

Έτσι διαμήνυσε ο showrunner της σειράς, Eric Kripke
29 Ιουνίου 2023 14:28
The Boys: Η 4η σεζόν δε θα κυκλοφορήσει μέχρι να λυθεί η απεργία των σεναριογράφων

Μια ενημέρωση για το πότε θα κυκλοφορήσει η 4η σεζόν του The Boys πήραμε από τον Eric Kripke, δημιουργό, σεναριογράφο και showrunner της σειράς της Amazon. Ο Kripke να αναφέρουμε ότι συμμετέχει στην απεργία των σεναριογράφων του Χόλιγουντ (Writer's Guild of America) που συνεχίζεται αδιάκοπα, όντας και ο ίδιος μέλος της. 

Αρκετοί fans ρώτησαν για την πορεία της 4ης σεζόν του The Boys από τη στιγμή που τα γυρίσματά της ολοκληρώθηκαν εδώ και καιρό, με τον Kripke να απαντάει λέγοντας ότι θα κυκλοφορήσει όταν και εφόσον λήξει η απεργία του WGA. Πότε θα λήξει η απεργία; Κανείς δε γνωρίζει ακόμα την ώρα που αναλυτές της βιομηχανίας λένε ότι οι κινητοποιήσεις θα διαρκέσουν καιρό ακόμη, έως ότου έρθει σε συμφωνία το σωματείο με τα μεγάλα στούντιο των Disney, Paramount, Warner Bros, Netflix και Amazon. 

Ο Kripke πάντως από πλευράς του παρότρυνε τους ακόλουθούς του στο Twitter να "πούνε στα στούντιο να κάνουν μια δίκαιη συμφωνία" με τους σεναριογράφους του Χόλιγουντ. Ανέφερε επίσης ότι η 4η σεζόν θα μείνει πίσω διότι πολλές φορές γράφεται εκ νέου το σενάριο όσο προχωράει το post-production: "Υπάρχει ένα σημαντικό κομμάτι διαλόγων που γράφουμε στο post όπου οι ηθοποιοί έρχονται στο στούντιο και τις ηχογραφούν (λέγεται ADR), με σκοπό να βοηθήσουν στο γεφύρωμα κενών στην πλοκή ή να ξεκαθαρίσουν κάποιο σημείο της."

Φαίνεται πως το κενό της 4ης σεζόν του The Boys θα αναπληρώσει η spinoff σειρά "Gen V", η οποία είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει εντός του 2023 στο Amazon Prime Video αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς. Όσον αφορά την 4η σεζόν της σειράς, τελευταία μάθαμε πως θα υπάρχει μια σημαντική επιστροφή, αυτή του Simon Pegg ως πατέρα του Hughie.

Στο cast περιλαμβάνονται οι: Karl Urban (Butcher), Jack Quaid (Hughie), Antony Starr (Homelander), Erin Moriarty (Starlight), Dominique McElligott (Queen Maeve), Jessie T. Usher (A Train), Laz AlonzoChace Crawford (The Deep), Jensen Ackles (Soldier Boy), Karen Fukuhara, Nathan Mitchell (Black Noir), Giancarlo Esposito

Επίσης, ο Cameron Crovetti που υποδύεται τον Ryan, γιο του Homelander, έγινε τακτικό μέλος του cast, ενώ προστέθηκαν οι Susan Heyward και Valorie Curry στους ρόλους των Sister Sage και Firecracker αντίστοιχα.

Η 4η σεζόν θα περιλαμβάνει και το μεγάλο όνομα του Jeffrey Dean Morgan, γνωστού ως Negan από τη σειρά The Walking Dead και Supernatural. Αν και είναι άγνωστο ποιον θα υποδυθεί, ο ηθοποιός Nathan Mitchell του Black Noir δήλωσε ότι θα υποδυθεί έναν "badass" χαρακτήρα που θα ξεχωρίσει και θα γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό.