Silo: Δείτε δωρεάν το πρώτο επεισόδιο της σειράς της Apple!

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε
28 Ιουνίου 2023 09:54
Silo: Δείτε δωρεάν το πρώτο επεισόδιο της σειράς της Apple!

Σε μερικά εικοσιτετράωρα από τώρα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του Silo. Πρόκειται για μια sci-fi σειρά 10 επεισοδίων που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Apple TV+ και η οποία έκανε το ντεμπούτο της τον Μάιο.

Θέλοντας, λοιπόν, να στρέψει τα βλέμματα περισσότερων θεατών στο σόου της, η Apple αποφάσισε να δώσει στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο επεισόδιο εντελώς δωρεάν. Μάλιστα, η αμερικανική εταιρία υλοποίησε την marketing στρατηγική της με έναν ασυνήθιστο τρόπο, αφού το δωρεάν επεισόδιο αναρτήθηκε απευθείας στο...Twitter!

Μέσα από τον player που περιλαμβάνεται στο παρακάτω tweet, λοιπόν, μπορείτε να δείτε χωρίς καμία χρέωση, το πρώτο επεισόδιο μιας ώρα του Silo.

Δείτε δωρεάν το πρώτο επεισόδιο του Silo:

Για την ιστορία, ο ιδιοκτήτης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ο Elon Musk, σχολίασε την κίνηση της Apple με ένα tweet του, λέγοντας: Σπουδαία κίνηση από την Apple!

Όσον αφορά το Silo, η επίσημη σύνοψη της σειράς λέει: Σε ένα ερειπωμένο και τοξικό μέλλον, χιλιάδες άνθρωποι ζουν σε ένα γιγάντιο σιλό βαθιά κάτω από τη γη. Όταν ο σερίφης παραβιάζει έναν βασικό κανόνα της κοινότητας και οι κάτοικοι πεθαίνουν μυστηριωδώς, μια μηχανικός ονόματι Juliette αρχίζει να αποκαλύπτει κάποια συγκλονιστικά μυστικά και την αλήθεια για το μέρος που ζει.

Στη σειρά παίζουν οι Rebecca Ferguson (Dune, Doctor Sleep), Harriet Walter (Succession), Chinaza Uche (Dickinson), Avi Nash (The Walking Dead), David Oyelowo (Selma), Rashida Jones (Parks and Recreation) και Tim Robbins (Mystic River). Showrunner και σεναριογράφους είναι ο Graham Yost των Band of Brothers και Justified, ενώ ο Morten Tyldum του The Imitation Game σκηνοθέτησε τρία επεισόδια.

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε μέσα από το review των Unboxholics πατώντας εδώ.