Ryan Murphy: Ο δημιουργός του Dahmer φεύγει από το Netflix για τη Disney

Ο Ryan Murphy είχε φέρει πολλά projects στην υπηρεσία
21 Ιουνίου 2023 14:41
Ryan Murphy: Ο δημιουργός του Dahmer φεύγει από το Netflix για τη Disney

Ο δημιουργός του Monster: The Jeffrey Dahmer Story, ο Ryan Murphy, φαίνεται πως είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του το Netflix και να πάει σε μία άλλη εταιρία. Όπως μεταφέρει το The Hollywood Reporter, η πενταετή συμφωνία του παραγωγού με το Netflix ολοκληρώνεται φέτος και εκείνος θα βρει ένα νέο «σπίτι» για τα επόμενα project του.

Αυτό το σπίτι θα το βρει μάλλον στην Disney, αφού το THR μεταφέρει ότι θα ξανά σμίξει επαγγελματικά με την Dana Walden, οι οποίοι συνεργάστηκαν στο παρελθόν μαζί στην 20th Century Fox. Η Walden είναι πλέον μία από τις προέδρους στην Disney Entertainment και φαίνεται ότι ο Murphy θα δουλέψει για την εν λόγω εταιρία. Οι δύο τους μάλιστα κρατούν μια πολύ καλή σχέση και παραμένουν φίλοι μέχρι και σήμερα.

Ο Ryan Murphy εκτός από το Dahmer έχει φέρει στις οθόνες σας το American Horror Story, το 911, καθώς και τα The Politician, Mr. Harrigan's Phone, A Secret Love, Hollywood, The Watcher, ενώ ετοιμάζει και τη 2η σεζόν του “Monster”. Ο Murphy είχε αφήσει την 20th το 2018 για να υπογράψει με το Netflix και έγινε ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς της υπηρεσίας.

Eίχε υπογράψει ένα πενταετές συμβόλαιο με το Netflix που άγγιξε τα 300 εκατομμύρια δολάρια και αυτό λήγει φέτος. Το 2022 ήταν ίσως η μεγαλύτερη χρονιά τους, αφού και οι δύο σειρές που κυκλοφόρησαν, το Dahmer και το Watcher γνώρισαν τεράστια επιτυχία.

Μένει λοιπόν να δούμε εάν όλα τα παραπάνω ισχύουν και αν η Disney θα πάρει στο πλευρό της τον Ryan Murphy για να φέρνει σειρές για εκείνη. Μέχρι τότε, να σας υπενθυμίσουμε ότι η συνέχεια του “Monster” ήταν αναπόφευκτη και μέσα στο 2024 θα κυκλοφορήσει ένα νέο κεφάλαιο, το Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story.

Η νέα σεζόν θα επικεντρωθεί σε δύο αδέρφια που δολοφόνησαν τους πλούσιους γονείς τους, Jose και Kitty Menendez, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, στο Beverly Hills το 1989. Τα δύο αδέλφια ήταν μόλις 21 και 18 ετών τότε και ισχυρίστηκαν ότι βρίσκονταν σε αυτοάμυνα λόγω χρόνιας σωματικής, σεξουαλικής και συναισθηματικής κακοποίησης.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι οι δολοφονίες αυτές είχαν ως κίνητρο την αμύθητη περιουσία των γονιών τους. Κατά πάσα πιθανότητα η νέα ιστορία του Monsters θα επικεντρωθεί και στη δική, η οποία είχε γίνει πρώτο θέμα τότε και είχε σοκάρει την Αμερική και όλο τον κόσμο.

Το MONSTERS: The Lyle and Erik Menendez Story θα παίξει στο Netflix μέσα στο 2024.