Squid Game: Πρώτα πλάνα από το πραγματικό τηλεπαιχνίδι του Netflix!

Σύντομα το ντεμπούτο του
18 Ιουνίου 2023 19:25
Squid Game: Πρώτα πλάνα από το πραγματικό τηλεπαιχνίδι του Netflix!

Από το TUDUM event που πραγματοποίησε πριν λίγες ώρες το Netflix δεν μπορούσε να λείπει το Squid Game: The Challenge. Πρόκειται για το πραγματικό Squid Game τηλεπαιχνίδι που διοργανώνει η streaming υπηρεσία και στο οποίο συμμετέχουν 456 παίκτες, όπως το κανονικό Squid Game, διεκδικώντας το τεράστιο χρηματικό έπαθλο των 4.56 εκατομμυρίων δολαρίων.

Συγκεκριμένα, ο streaming κολοσσός έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τα πρώτα πλάνα, επισημαίνοντας πως το Squid Game: The Challenge αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο. Το εν λόγω βίντεο ακολουθεί παρακάτω:

Για την ιστορία, στο παρελθόν το Netflix έχει αναφέρει ότι το σόου πρόκειται να δώσει το μεγαλύτερο εφάπαξ χρηματικό έπαθλο στην ιστορία της τηλεόρασης.

Όλα τα παιχνίδια του θα εμπνέονται από την πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, αλλά όπως φαίνεται είχαν υπάρξει και κάποιες δυσκολίες στα γυρίσματα. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα υπήρξαν κάποιοι τραυματισμοί όταν οι παίκτες έπαιζαν το παιχνίδι "Red Light Green Light" (1,2,3 κόκκινο φως για εμάς), αν και το Netflix αρνήθηκε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα.