Το The Walking Dead: Dead City έρχεται και στην Ελλάδα!

Μέσα από το Cosmote TV
10 Ιουνίου 2023 12:36
Το The Walking Dead: Dead City έρχεται και στην Ελλάδα!

Το AMC ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της νέας spin-off σειράς του The Walking Dead ονόματι “Dead City”, αφού πρόκειται να παίξει στην Αμερική στις 18 Ιουνίου. Ωστόσο, έγινε γνωστό ότι το σόου των Maggie και Negan θα παίξει και στην Ελλάδα και δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για να το δείτε.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τα επίσημα social media της Cosmote αποκαλύφθηκε ότι το The Walking Dead: Dead City θα ξεκινήσει να παίζει στο Cosmote TV από τις 19 Ιουνίου, δηλαδή μια μέρα μετά την πρεμιέρα στις ΗΠΑ. Η είδηση αυτή ήρθε μέσα από μία δημοσίευση που παρουσίαζε μερικό από το νέο περιεχόμενο της υπηρεσίας.

Με κεντρικά πρόσωπα τους Negan και Maggie των Jeffrey Dean Morgan και Lauren Cohan, η νέα spin-off σειρά του The Walking Dead ανοίγει τις πόρτες της σε ένα νέο ξεκίνημα για το δημοφιλές σύμπαν. Το Dead City, λοιπόν, είναι η αρχή της νέας εποχής, μιας και αργότερα θα δείτε και τη νέα σειρά με τον Daryl, καθώς και αυτή των Rick Grimes και Michonne.

Η ιστορία θα λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά το μεγάλο φινάλε της κεντρικής σειράς, με τους δύο χαρακτήρες να έχουν μια πολύ περίεργη σχέση. Επιπροσθέτως, ο Scott M. Gimple των “TWD” είχε δηλώσει παλιότερα ότι αυτή η σειρά θα έχει τους πιο αηδιαστικούς και πιο τέλειους walkers που έχετε δει ποτέ.

Το Dead City: "Οραματίζεται τους δημοφιλείς χαρακτήρες Maggie και Negan να ταξιδεύουν σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Μανχάταν που έχει αποκοπεί από την ηπειρωτική χώρα. Η ρημαγμένη πόλη είναι γεμάτη με νεκρούς και κατοίκους που έχουν κάνει τη Νέα Υόρκη τον δικό τους κόσμο γεμάτο αναρχία, κίνδυνο, ομορφιά και τρόμο".

Επιπροσθέτως, στο Cosmote TV έρχεται και η 2η σεζόν του Star Trek: Strange New Worlds στις 17 Ιουνίου, ένα ντοκιμαντέρ ονόματι The Real Peaky Blinders που θα παίξει σήμερα 10 Ιουνίου, ο 6ος κύκλος του Peaky Blinders επίσης σήμερα, καθώς και τα Joe Pickett, Totally Completely Fine και Past Forward.

Το The Walking Dead: Dead City θα παίξει στο Cosmote TV στις 19 Ιουνίου.