Το Netflix ανανέωσε το The Witcher για 5η σεζόν!

“Υπάρχουν ακόμα πολλές ιστορίες”
27 Μαΐου 2023 10:54
Το Netflix ανανέωσε το The Witcher για 5η σεζόν!

Ετοιμαστείτε για περισσότερες περιπέτειες με τον Geralt of Rivia, καθώς όπως μαθαίνουμε τώρα, το Netflix πρόκειται να φέρει στις οθόνες σας και την 5η σεζόν. Μπορεί η 3η σεζόν να είναι η τελευταία του Henry Cavill ως τον εμβληματικό "wolf”, αλλά φαίνεται ότι ο Liam Hemsworth, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία από τον 4ο κύκλο, θα συνεχίσει κανονικά με τον ρόλο του.

Μιλώντας στο Deadline, η Sophie Holland, η οποία είναι casting director (διευθύντρια για το κάστινγκ) στο The Witcher μόλις επιβεβαίωσε ότι ο Hemsworth και τα υπόλοιπα μέλη της σειράς θα επιστρέψουν κανονικά και για την 5η σεζόν. Επιπροσθέτως, η Holland, η οποία έχει εργαστεί και σε άλλες επιτυχημένες σειρές της υπηρεσίας όπως το Wednesday αποκάλυψε και κάτι ακόμα.

Αποκάλυψε ότι η 4η και η 5η σεζόν του The Witcher θα γυριστούν σχεδόν μαζί.

Είμαστε λίγο πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για την 4η σεζόν με τον Liam Hemsworth και θα υπάρξει ένα μικρό κενό και θα πάμε κατευθείαν να γυρίσουμε την 5η σεζόν.

Πρόσφατα η showrunner, Lauren Schmidt Hissrich, δήλωσε ότι ανυπομονεί να δει τον Hemsworth στο ρόλο του Geralt, ενώ παράλληλα έχουν μείνει πολλές ακόμη ιστορίες που θέλουν να πουν.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πώς θα δικαιολογηθεί σεναριακά η αλλαγή του ηθοποιού από τον Cavill στον Hemsworth, αν και είναι νωρίς ακόμη για κάτι τέτοιο.

Η περίληψη της 3ης σεζόν του The Witcher αναφέρει:

Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri (Freya Allan) για να την κρύψει, αποφασισμένος να προστατέψει τη νεοσύστατη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Η Yennefer (Anya Chalotra), στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Ciri, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζουν να ανακαλύψουν περισσότερα για τις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του κοριτσιού - και αντί γι' αυτό, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο ή να ρισκάρουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα.

Η 3η σεζόν της σειράς The Witcher (Ο Γητευτής) θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου (Vol.1) και στις 27 Ιουλίου (Vol.2).