Η live-action σειρά του Spider-Noir της Amazon υπάρχει ακόμα λένε οι δημιουργοί του

Phil Lord και Chris Miller σε μια νέα συνέντευξη
26 Μαΐου 2023 17:52
Η live-action σειρά του Spider-Noir της Amazon υπάρχει ακόμα λένε οι δημιουργοί του

Οι Phil Lord και Chris Miller μπορεί να ετοιμάζονται για την πρεμιέρα του Spider-Man: Across The Spider-Verse, αλλά σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, έχουν ακόμη ένα project στα σκαριά με τον Άνθρωπο Αράχνη. Τον περασμένο Φεβρουάριο έγινε γνωστό ότι οι δυο τους θα συνεργαστούν με την Amazon για να φέρουν την Noir εκδοχή του χαρακτήρα της Marvel στις οθόνες σας. Τώρα, στη δημοσιότητα ήρθαν νέες πληροφορίες μετά από μήνες σιωπής.

Μιλώντας στο Collider, Οι Lord και Miller είπαν ότι η Noir live-action σειρά της Amazon βρίσκεται κανονικά στα σκαριά, παρόλο που από την ανακοίνωσή της δεν έχουμε μάθει κάτι νεότερο. Το συγκεκριμένο αμερικάνικο site ρώτησε το εν λόγω δίδυμο τι γίνεται με αυτή τη σειρά και οι δύο τους είπαν τα εξής:

Ναι, βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Μάλλον... ήταν υπό ανάπτυξη μέχρι την απεργία των σεναριογράφων μιας και όλα έκλεισαν. Αλλά μόλις επιλυθεί αυτό, θα επανέλθουμε. Έρχεται (η σειρά)… και έρχεται όμορφα. Οπότε μην ανησυχείτε fans του Spidey, το Spider-Noir είναι εδώ, αλλά μάλλον δε θα κάνει πρεμιέρα στο Prime Video σύντομα…

Η σειρά του Spider-Man δεν έχει ακόμα κάποια επίσημη ονομασία, αλλά θα ακολουθήσει έναν πιο μεγάλο και ενηλικιωμένο Άνθρωπο Αράχνη στα ‘30s και θα διαδραματίζεται σε ένα δικό του σύμπαν. Ο Oren Uziel θα είναι ο παραγωγός και ο σεναριογράφος αυτής της στιγμής και εκείνος είχε δουλέψει παλιότερα και στο Spider-Man: Into Spider-Verse του Phil Lord και του Christopher Miller.

Για την ιστορία, για πρώτη φορά είδαμε τον Noir Spider-Man το 2009 ως μέρος του σύμπαντος "Marvel Noir”, με τον σούπερ ήρωα να ζει στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια του Great Depression. Εκείνος, είχε δαγκωθεί από μία αράχνη που κρυβόταν μέσα σε ένα κλεμμένο artifact, με αποτέλεσμα να βλέπει διάφορα οράματα και να λαμβάνει κάποιες υπερδυνάμεις.

Η Amazon γλυκοκοιτάζει τον Spider-Man και το γενικότερο σύμπαν του, αφού στα σκαριά έχει και το Silk: Spider Society με showrunner την Angela Kang, η οποία είχε δηλώσει παλιότερα: Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος της οικογένειας των Amazon Studios για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου. Ανυπομονώ να δουλέψω με αυτή την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένη που θα «βουτήξω» στα βαθιά με την πρώτη σειρά, ζωντανεύοντας στην οθόνη την Silk!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ενώ η Disney έχει στην κατοχή της τα Marvel Studios, αφού τα αγόρασε για 4 δισεκατομμύρια δολάρια το 2009, η Sony εξακολουθεί να έχει τα δικαιώματα του Spider-Man, καθώς και των…φίλων του.