Spider-Man: Έρχεται live-action σειρά στην Amazon με Άνθρωπο Αράχνη-έκπληξη

Είστε έτοιμοι για έναν Noir Spidey;
09 Φεβρουαρίου 2023 20:01
Spider-Man: Έρχεται live-action σειρά στην Amazon με Άνθρωπο Αράχνη-έκπληξη

Ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety αναφέρει ότι το Amazon έχει στα σκαριά αυτόν τον καιρό μία live-action σειρά του Spider-Man. Πρόκειται για ένα σόου που θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο Prime Video και θα επικεντρώνεται στον “Noir” Spidey του 1930, φυσικά στη Νέα Υόρκη.

Η σειρά του Spider-Man δεν έχει ακόμα κάποια επίσημη ονομασία, αλλά θα ακολουθήσει έναν πιο μεγάλο και ενηλικιωμένο Άνθρωπο Αράχνη στα ‘30s και θα διαδραματίζεται σε ένα δικό του σύμπαν. Μάλιστα, ο κεντρικός χαρακτήρας δε θα είναι ο Peter Parker, αλλά ένας άλλος.

Ο Oren Uziel θα είναι ο παραγωγός και ο σεναριογράφος αυτής της στιγμής και εκείνος είχε δουλέψει παλιότερα και στο Spider-Man: Into Spider-Verse του Phil Lord και του Christopher Miller.

Για την ιστορία, για πρώτη φορά είδαμε τον Noir Spider-Man το 2009 ως μέρος του σύμπαντος "Marvel Noir”, με τον σούπερ ήρωα να ζει στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια του Great Depression. Εκείνος, είχε δαγκωθεί από μία αράχνη που κρυβόταν μέσα σε ένα κλεμμένο artifact, με αποτέλεσμα να βλέπει διάφορα οράματα και να λαμβάνει κάποιες υπερδυνάμεις.

Η Amazon φαίνεται πως επενδύει στο σύμπαν του Spider-Man, αφού πρόσφατα μάθαμε ότι ετοιμάζει και το “Silk: Spider Society” με showrunner την Angela Kang, ενώ υπό ανάπτυξη βρίσκονται και άλλα projects.

Προς το παρόν είναι άγνωστο ποιους άλλους χαρακτήρες θα δείτε στην υπηρεσία της Amazon, αλλά αυτά που έχουν επιβεβαιωθεί είναι τα Silk και το εν λόγω Noir Spider-Man.

Η Kang είχε δηλώσει τα εξής:

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος της οικογένειας των Amazon Studios για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου. Ανυπομονώ να δουλέψω με αυτή την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένη που θα «βουτήξω» στα βαθιά με την πρώτη σειρά, ζωντανεύοντας στην οθόνη την Silk!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ενώ η Disney έχει στην κατοχή της τα Marvel Studios, αφού τα αγόρασε για 4 δισεκατομμύρια δολάρια το 2009, η Sony εξακολουθεί να έχει τα δικαιώματα του Spider-Man, καθώς και των…φίλων του.