Καθυστερεί η 2η σεζόν του LOKI στο Disney Plus - Νέα ημερομηνία πρεμιέρας

Χάνει το ραντεβού του καλοκαιριού που είχε δώσει
17 Μαΐου 2023 12:15
Καθυστερεί η 2η σεζόν του LOKI στο Disney Plus - Νέα ημερομηνία πρεμιέρας

Η επιστροφή του Tom Hiddleston ως Loki θα καθυστερήσει τελικά, καθώς όλον αυτόν τον καιρό οι fans της Marvel αναρωτιόντουσαν πότε θα κυκλοφορήσει η νέα σεζόν, μιας και η Disney είχε προμηνύσει ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε μέσα από την επίσημη σελίδα του Disney+. 

Τελικά, η Disney ανακοίνωσε πως η 2η σεζόν του LOKI θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου στο Disney Plus. Η ημέρα που θα κυκλοφορήσει σημαίνει παράλληλα και μια αλλαγή στρατηγικής από την Marvel Studios, η οποία παραδοσιακά είχε το slot της Τετάρτης στο Disney Plus με κάθε νέα της κυκλοφορία και πλέον φαίνεται να τις τοποθετεί για την Παρασκευή. 

Από την άλλη η σειρά ECHO, που αποτελεί spinoff αλλά και sequel της σειράς "Hawkeye" θα κυκλοφορήσει ημέρα Τετάρτη στις 29 Νοεμβρίου, αλλά με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή -σαν το Netflix. Γεγονός που επίσης σηματοδοτεί μια αλλαγή ή έστω μια πειραματική κίνηση από πλευράς Disney. 

Σύσσωμο το cast της πρώτης σεζόν θα επιστρέψει κανονικά, φυσικά με τους: Tom Hiddleston, Sophia DiMartino, Owen Wilson, Ravonna Renslayer και Wunmi Mosaku. Πλάι τους, ως ένα από τα φρέσκα πρόσωπα, θα βρίσκεται και ο Ke Huy Quan, ο οποίος πλέον έχει βραβευτεί με Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου για την ταινία "Everything Everywhere All At Once".

Το σενάριο της 2η σεζόν ανέλαβε ο Eric Martin, ενώ τα περισσότερα επεισόδια σκηνοθετούν οι Justin Benson και Aaron Moorhead, έχοντας προέλθει από το "Moon Knight" και την ταινία "Synchronicity".

Πέρα από μερικά πλάνα στο βίντεο για τις επερχόμενες σειρές του Disney Plus εντός του 2023 δεν έχουμε δει κάτι άλλο για τη νέα σεζόν του Loki. Πιθανότατα όμως σύντομα να ξεκινήσει εντονότερα η προώθηση από τη Marvel Studios με κάποιο σχετικό πρώτο trailer.