Good Omens 2η Σεζόν: Επιστρέφουν σύντομα οι David Tennant και Michael Sheen

Μετά από καιρό απουσίας έχουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων επεισοδίων
11 Μαΐου 2023 08:28
Good Omens 2η Σεζόν: Επιστρέφουν σύντομα οι David Tennant και Michael Sheen

Η πολυαναμενόμενη -εδώ και αρκετό- καιρό συνέχεια της σειράς Good Omens επιτέλους έχει ημερομηνία κυκλοφορίας. Η Amazon ανακοίνωσε πως η 2η σεζόν του Good Omens θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Ιουλίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video, δίνοντας μάλιστα στην κυκλοφορία και ένα νέο teaser poster με τους David Tennant και Michael Sheen στους ρόλους των Crowley και Aziraphale σε πρώτο πλάνο φυσικά. 

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα των Neil Gaiman (Sandman) και Terry Pratchet, το οποίο κυκλοφόρησε το 1990 και εξιστορεί την αταίριαστη και παράξενη όμως φιλία μεταξύ ενός αγγέλου και ενός δαίμονα στους δρόμους του Λονδίνου. 

Αρχικά το Good Omens είχε κυκλοφορήσει ως μίνι σειρά το 2019, αλλά το Prime Video βλέποντας την επιτυχία του με το κοινό της πλατφόρμας, αποφάσισε το 2021 να το ανανεώσει και βάλει μπρος για τη 2η σεζόν. 

 Έγιναν γνωστές και μερικές πληροφορίες για το που θα κινηθεί το σενάριο της νέας σεζόν, η οποία θα "εξερευνά ιστορίες που ξεπερνούν το αρχικό κείμενο, με υλικό που φωτίζει την αλλόκοτη φιλία μεταξύ του Αζιραφάλε, ενός ιδιότροπου αγγέλου και εμπόρου σπάνιων βιβλίων, και του ζωηρού δαίμονα Κράουλι. Έχοντας βρεθεί στη Γη από την Αρχή, και με την Αποκάλυψη να έχει ματαιωθεί, ο Αζιραφάλ και ο Κράουλι επιστρέφουν στην εύκολη ζωή ανάμεσα στους θνητούς στο Σόχο του Λονδίνου, όταν ένας απροσδόκητος αγγελιοφόρος παρουσιάζει ένα αναπάντεχο μυστήριο."

Στη 2η σεζόν θα επιστρέψουν κι άλλοι γνωστοί χαρακτήρες όπως ο Αρχάγγελος Γαβριήλ του John Hamm και ο Doon Mackichan ως Αρχάγγελος Μιχαήλ. Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα είναι οι Liz Carr ως Saraqael, Quelin Sepulveda ως Muriel και Shelley Conn ως Beelsebub.