Netflix: Ο δημιουργός του One Piece έχει ένα σημαντικό μήνυμα για τους fans

Νέες δηλώσεις από τον Eiichiro Oda
04 Μαΐου 2023 20:33
Netflix: Ο δημιουργός του One Piece έχει ένα σημαντικό μήνυμα για τους fans

Στις αρχές του χρόνου, το Netflix αποκάλυψε την πρώτη εικόνα από την live-action σειρά του One Piece και έκτοτε είχε μείνει σιωπηλό σχετικά με το στάδιο που βρίσκεται. Το project αυτό έχουν αναλάβει τα Tomorrow Studios και το επιβλέπει παράλληλα και ο θρυλικός δημιουργός, Eiichiro Oda, ο οποίος δημοσίευσε ένα γράμμα προς όλους τους fans.

Ο Oda μίλησε μεταξύ άλλων για όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η παραγωγή για να ζωντανέψει το One Piece, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει ότι η live-action σειρά βρίσκεται στα τελικά στάδια.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικές δηλώσεις του Oda:

Δουλεύω με τα Tomorrow Studios και το Netflix εδώ και καιρό. Παρόλο που καταλαβαίνουν τον κάθε χαρακτήρα, ερχόμαστε από πολύ διαφορετικές κουλτούρες, επομένως όσον αφορά την ψυχαγωγία, έχουμε διαφορετικούς κώδικες και στόχους. Μερικές φορές αυτό θα μπορούσε να είναι απογοητευτικό και από τους δύο πλευρές.

Μπορεί να σας φαίνεται κάπως αυτό, αλλά δουλέψαμε πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα. Και τώρα, κάθε οντότητα που εργάζεται σε αυτό το project λειτουργεί συγχρονισμένα. Επιτέλους είμαστε εδώ! Πιστεύω ότι αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για να φέρω το One Piece σε όλο τον κόσμο. Αν πρόκειται να το κάνουμε, θέλω να μπορώ να επιβλέπω τα πράγματα όσο είμαι ακόμα ενεργός. Γι’ αυτό συμφώνησα στο να γίνει η live-action μεταφορά το 2016.

Από τότε, το Netflix έχει αφιερώσει τεράστιους πόρους στην παραγωγή της σειράς. Ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, αλλά μου είχαν υποσχεθεί ότι δε θα ξεκινήσει αν δεν είμαι εγώ ικανοποιημένος (εννοεί με το αποτέλεσμα).

Όλο το cast και το συνεργείο αγαπάει το One Piece. Έχουν πάθος. Είμαστε στην τελική διαδικασία αυτή τη στιγμή για να ολοκληρώσουμε τα 8 επεισόδια! Θα σαλπάρουμε πολύ σύντομα!

Η πλοκή της σειράς με όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα:

Η 1η σεζόν θα καλύψει το East Blue Arc του manga. Έτσι, πρόκειται να επικεντρωθεί στον Monkey D. Luffy, ο οποίος θα ξεκινήσει ένα τεράστιο ταξίδι ως πειρατής. Κατά πάσα πιθανότητα θα τον δούμε να τρώει και το “devil fruit” που του έδωσε την εμβληματική ικανότητά του που του επιτρέπει να είναι το «παιδί λάστιχο».

Εμπνευσμένος από τον παιδικό του ήρωα, τον Shanks, με το κεφάλι ψηλά και ένα μεγάλο όνειρο, ο Luffy θα ξεκινήσει να το ταξίδι του για να γίνει ο «Βασιλιάς των Πειρατών» ανακαλύπτοντας τον μυστικό θησαυρό του θρυλικού πειρατή Gol D. Roger.

Το τεράστιο cast της live-action σειράς του One Piece

Iñaki Godoy ως Monkey D. Luffy, Mackenyu Arata ως Roronoa Zoro, Emily Rudd ως Nami, Jacob Romero Gibson ως Usopp, Taz Skylar ως Sanji, Peter Gadiot ως Shanks, Morgan Davies ως Koby, Ilia Isorelýs Paulino ως Alvida, Aidan Scott ως Helmeppo, Langley Kirkwood ως Captain Morgan, Jeff Ward ως Buggy, Celeste Loots ως Kaya, Alexander Maniatis ως Klahadore, Craig Fairbrass ως Chef Zeff, Steven Ward ως Dracule Mihawk, McKinley Belcher III ως Arlong, Chioma Umeala ως Nojiko, Vincent Regan ως Garp, Bianca Oosthuizen ως Sham, Chanté Grainger ως Banchina και Grant Ross ως Genzo.

Το One Piece δεν έχει ημερομηνία πρεμιέρας ακόμη, αλλά το Netflix έχει επιβεβαιώσει ότι θα παίξει μέσα στο 2023.

Tags: