Sweet Tooth: Τελειώνει η δημοφιλής σειρά του Netflix με την 3η σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοινώθηκε ότι ο επόμενος κύκλος θα είναι και ο τελευταίος για την περιπέτεια του Gus
03 Μαΐου 2023 17:34
Sweet Tooth: Τελειώνει η δημοφιλής σειρά του Netflix με την 3η σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια από τις δημοφιλέστερες σειρές του Netflix τα τελευταία τρία χρόνια είναι το Sweet Tooth, το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό την περίοδο της πανδημίας κουβαλώντας μαζί του μια επίκαιρη ιστορία. 

Με τη διάθεση της 2ης σεζόν να έχει γίνει μόλις πριν από μία εβδομάδα, το Netflix ανακοίνωσε και το οριστικό του φινάλε. Έτσι και επίσημα η 3η σεζόν του Sweet Tooth θα είναι και η τελευταία, με την streaming υπηρεσία να το ανακοινώνει με μια teaser αφίσα αλλά και ένα βίντεο, με τους βασικούς πρωταγωνιστές του cast. Επίσης, μέσα από το TUDUM έγινε γνωστό ότι ο τελευταίος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2024

"Από πολλές απόψεις, είναι ακριβώς η ιστορία που φανταζόμουν ότι θα διηγούμασταν και πως παίρνει ζωντανεύει μόνη της", δήλωσε ο δημιουργός, showrunner και εκτελεστικός παραγωγός Jim Mickle. "Στην αρχή, πιστεύω ότι ξεκινήσαμε να πούμε αυτά τα καθοριστικά κομμάτια της ιστορίας του Gus και τα μεγάλα σημεία του κόμικ, αλλά η ομορφιά της μακρόχρονης αφήγησης και του ταξιδιού του Gus σε 24 επεισόδια είναι ότι οι ίδιοι οι χαρακτήρες σου λένε τι θέλουν να γίνουν. Η παραγωγή και το καστ δίνουν τόσο μεγάλο βάθος και άποψη στο ποιοι είναι οι χαρακτήρες και από πού ήρθαν και πού πηγαίνουν".

"Η 3η σεζόν είναι μια Αρκτική ιστορία με συναρπαστικές νέες περιπέτειες και αυτό που ελπίζουμε ότι θα είναι μια ικανοποιητική κατάληξη αυτής της επικής ιστορίας. Ο Gus θα δει μια πλευρά του κόσμου και της ανθρωπότητας που δεν είδε στην 1η ή τη 2η σεζόν", πρόσθεσε ο Mickle. 

Μάλιστα η 3η σεζόν έχει ήδη γυριστεί κρυφά στη Νέα Ζηλανδία και έτσι μένει το κομμάτι του post-production για την ολοκλήρωσή της. Ο νεαρός σταρ του Sweet Tooth, Chris Convery, μίλησε στο Tudum για το τελευταίο σκέλος αλλά και πιο ζοφερό κομμάτι του ταξιδιού του Gus. "Η σεζόν 3 είναι πιο σκοτεινή από τη 2η σεζόν. Ο Gus μεγαλώνει παράλληλα με τη σειρά, αρχίζει να ωριμάζει καθώς τα θέματά της γίνονται πιο σκοτεινά. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να αντιμετωπίσει και είναι η κορύφωση της έντασης του Sweet Tooth" είπε χαρακτηριστικά. 

Στο cast συναντάμε τους Christian Convery ως Gus, Nonso Anozie ως Jepperd , Adeel Akhtar ως Dr. Singh, Will Forte ως Richard, Stefania LaVie Owen ως BearDania Ramirez ως Aimee Eden, Aliza Vellani ως Rani Singh, Neil Sandilands ως General Abbot και ο James Brolin στο ρόλο του αφηγητή. Επίσης στο βασικό cast προήχθησαν οι Rosaline Chao (Zhang) και Amy Seimetz (Birdie), ενώ οι νέες προσθήκες των Cara Gee (The Expanse)και Avazhan Dalabayeva (Nuka) επίσης θα αποτελούν βασικά πρόσωπα της 3ης σεζόν. 

Δόθηκε επίσης στη δημοσιότητα η πρώτη teaser αφίσα της 3ης και τελευταίας σεζόν του Sweet Tooth, η οποία δίνει μια κλεφτή ματιά στην τοποθεσία του τελικού προορισμού του ταξιδιού του Gus. Δείτε τη παρακάτω

Η επίσημη σύνοψη της 2ης σεζόν: Καθώς ένα θανατηφόρο νέο κύμα των Αρρώστων έρχεται, ο Gus και μια ομάδα άλλων υβριδίων κρατούνται αιχμάλωτοι από τον στρατηγό Abbot (Neil Sandilands) και τους Last Men. Επιδιώκοντας να εδραιώσει την εξουσία του βρίσκοντας μια θεραπεία, ο Abbot χρησιμοποιεί τα παιδιά ως τροφή για τα πειράματα του αιχμάλωτου Dr. Aditya Singh (Adeel Akhtar), ο οποίος τρέχει να σώσει τη μολυσμένη σύζυγό του Rani (Aliza Vellani). Για να προστατεύσει τους φίλους του, ο Gus δέχεται να βοηθήσει τον Dr. Singh, ξεκινώντας ένα σκοτεινό ταξίδι στην καταγωγή του και στον ρόλο της μητέρας του Birdie (Amy Seimetz) στα γεγονότα που οδήγησαν στο The Great Crumble.

Έξω από το Καταφύγιο, ο Tommy Jepperd (Nonso Anozie) και η Aimee Eden (Dania Ramirez ) συνεργάζονται για να απελευθερώσουν τα υβρίδια, μια συνεργασία που θα δοκιμαστεί καθώς τα μυστικά του Jepperd έρχονται στο φως. Καθώς οι αποκαλύψεις του παρελθόντος απειλούν την πιθανότητα λύτρωσης στο παρόν, ο Gus και η οικογένεια που βρήκε βρίσκονται σε πορεία σύγκρουσης με τον Abbot και τις κακές δυνάμεις που θέλουν να τους εξαφανίσουν μια για πάντα.

Μέσα σε μόλις τέσσερις μέρες από την κυκλοφορία της 2ης σεζόν, η σειρά μέτρησε πάνω από 48.3 εκατομμύρια ώρες θέασης και μένει να δούμε που θα κάτσει η μπίλια της τηλεθέασής του, όταν περάσουν οι πρώτες 28 ημέρες. Το Sweet Tooth είναι εμπνευσμένο από το κόμικ της DC του Jeff Lemire, με παραγωγό τον Robert Downey Jr. και την γυναίκα του, την Susan Downey.

Η 2η σεζόν είναι διαθέσιμη ήδη στο Netflix, ωστόσο δεν μάθαμε πότε ακριβώς θα έρθει στις οθόνες μας η 3η σεζόν του Sweet Tooth, πέραν του ότι αναμένεται εντός του 2024.