Black Mirror: Το Netflix κυκλοφόρησε νέο υλικό από την 6η σεζόν για τους…ανυπόμονους!

Υπομονή μέχρι τον Ιούνιο
30 Απριλίου 2023 13:23
Black Mirror: Το Netflix κυκλοφόρησε νέο υλικό από την 6η σεζόν για τους…ανυπόμονους!

Πριν από μερικές ημέρες, το Netflix άνοιξε επιτέλους τα χαρτιά του και έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer από την 6η σεζόν του Black Mirror (Μαύρος Καθρεύτης). Τώρα, το Netflix Ελλάδας κυκλοφόρησε νέο υλικό από τον επερχόμενο κύκλο, γι’ αυτούς που δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι τον Ιούνιο.

Πρόκειται για 10 νέες φωτογραφίες από την 6η σεζόν της επιτυχημένης σειράς, οι οποίες θέλουν να σας δώσουν μια καλύτερη ματιά στο νέο κύκλο. Το post που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του Netflixgr στο Instagram, ξεκινάει με τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί ο Aaron Paul του Breaking Bad, ενώ παράλληλα οι εικόνες εστιάζουν και στους άλλους κεντρικούς πρωταγωνιστές.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Μαύρος Καθρέφτης. Σκηνές από την έκτη σεζόν μόνο για σένα…Υπομονή, μέχρι τον Ιούνιο!

Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι η 6η σεζόν του Black Mirror έχει ένα απίθανο και τεράστιο cast που αποτελείται μεταξύ άλλων από τους Aaron Paul, Annie Murphy, Ben Barnes, Daniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Myha'la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault και Zazie Beetz.

Ο Charlie Brooker, ο οποίος είναι ο δημιουργός της σειράς έγραψε μερικά επεισόδια στην 6η σεζόν και δήλωσε πρόσφατα ότι με αυτόν τον κύκλο θέλει να εκπλήξεις όλους τους fans, ανατρέποντας κάποιες από τις δικές του βασικές αρχές σχετικά με το τι να περιμένει κανείς από το Black Mirror. Για να το κάνει αυτό, είπε ότι πρόσθεσε κάποια νέα στοιχεία που σίγουρα δεν περιμένει να δει κανείς.

Το Black Mirror (Μαύρος Καθρέφτης) παίζει αποκλειστικά στο Netflix και η 6η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιούνιο. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς.