Christopher Robin: Έρχεται η R-rated σειρά στο σύμπαν του Γουίνι από το σκηνοθέτη του Shrek 2

Είναι σε πρώιμο στάδιο αυτή τη στιγμή
28 Απριλίου 2023 18:42
Christopher Robin: Έρχεται η R-rated σειρά στο σύμπαν του Γουίνι από το σκηνοθέτη του Shrek 2

Η Boat Rocker Media και η Bay Mills Studios ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για να φέρουν στην τηλεόραση μία νέα σειρά που θα βασίζεται στο σύμπαν του Winnie the Pooh (Γουίνι το Γουρουνάκι).

Το σόου θα ονομάζεται Christopher Robin και θα επικεντρώνεται σε αυτόν τον χαρακτήρα, ενώ όπως μάθαμε από το Deadline, θα είναι μία R-rated κωμωδία της κλασσικής ιστορίας.

Το Christopher Robin θα είναι μία σειρά με live-action και animation στοιχεία και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα δείτε τον χαρακτήρα ως έναν απογοητευμένο από τη Νέα Υόρκη που έχει συντροφιά κάποια παράξενα ζώα που μιλάνε και ζει στο Hundred Acres.

Το project αυτό είναι βασισμένο στο σενάριο του Charlie Kesslering (Most Likely To, Turned On), ο οποίος θα αναλάβει χρέη και παραγωγού, ενώ ο Conrad Vernon (Shrek 2, Sausage Party) θα σκηνοθετήσει τα επεισόδια.

Πρόκειται λοιπόν για μία κωμωδία για μεγάλους, μιας και είναι R-rated. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το σύμπαν του Winnie the Pooh είναι στο επίκεντρο τα τελευταία χρόνια, μιας και πρόσφατα κυκλοφόρησε το Winnie The Pooh: Blood And Honey μια horror ταινία που έπαιξε στους κινηματογράφους.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ποιοι θα παίξουν ή πότε θα προβληθεί η σειρά, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.