Bob Odenkirk: O Saul του Breaking Bad θα παίξει στη 2η σεζόν του The Bear

Από δικηγόρος το γυρνάει στην εστίαση ο “Saul Goodman“
27 Απριλίου 2023 13:58
Bob Odenkirk: O Saul του Breaking Bad θα παίξει στη 2η σεζόν του The Bear

Από δικηγόρο των καρτέλ και του Heisenberg, σε υπεύθυνο στα Cinnabon και τώρα αλλάζει σε μια άλλη γωνιά της εστίασης ο λατρεμένος ηθοποιός Bob Odenkirk, γνωστός για το ρόλο του Saul Goodman στη σειρά "Better Call Saul". Θα τον δούμε να φτιάχνει σάντουιτς και μπέργκερ στο νέο του ρόλο! 

Μάθαμε τον επόμενο τηλεοπτικό ρόλο της καριέρας του Odenkirk, καθώς το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety αποκαλύπτει ότι θα τον δούμε στη 2η σεζόν του The Bear, μιας σειράς που έχει κάνει πάταγο από τα πρώτα της επεισόδια. 

Ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί ο 60χρονος σταρ παραμένει μυστικό από πλευράς παραγωγής, αλλά λέγεται ότι θα παίξει έναν guest ρόλο στη νέα σεζόν. Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τη χημεία του με τον "Carmy" του Jeremy Allen White.  Αυτόν τον καιρό ο Odenkirk πρωταγωνιστεί στη δική του σειρά, το "Lucky Hank" του AMC παίζοντας έναν καθηγητή φιλολογίας σε κρίση μέσης ηλικίας. 

Όσον αφορά τη δεύτερη σεζόν αυτή θα επικεντρωθεί στο να αποκτήσει ο Carmy συναισθηματική εξισορρόπηση με τη θλίψη του. "Ο Carmy θα κλείσει κάπως το θέμα με τον αδελφό του, αλλά μετά πώς θα το χειριστεί αυτό στο μέλλον; Πώς μπορεί να χτίσει κάτι καινούργιο και να ξεκινήσει από ένα πιο θετικό σημείο;" δήλωσε ο δημιουργός της σειράς, Christopher Storer.

Στο πολυπληθές και ταλαντούχο cast της σειράς θα συμμετέχουν ξανά επίσης οι: Ebon Moss-Bachrach (Richard “Richie” Jerimovich), Ayo Edebiri (Sydney Adamu), Lionel Boyce (Marcus), Liza Colón-Zayas (Tina) και Abby Elliott (Natalie “Sugar” Berzatto).

Δημιουργός της σειράς είναι ο Christopher Storer (Ramy) και η 2η σεζόν έγινε γνωστό ότι θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Τα δύο έξτρα επεισόδια θα είναι καθώς η νέα σεζόν θα επικεντρωθεί στο άνοιγμα του νέου ρεστοράν που ετοιμάζει ο "Carmy". Μέχρι σήμερα το The Bear έχει λάβει δεκάδες υποψηφιότητες και βραβεύσεις στα BAFTA TV Awards, WGA, SAG Awards, Critics' Choice Awards και τις Χρυσές Σφαίρες.

Η 1η σεζόν του The Bear είναι διαθέσιμη στο Disney+ στην Ελλάδα, ενώ 2ος κύκλος αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Ιούνιο. Δείτε παρακάτω το πρώτο teaser της 2ης σεζόν.