American Born Chinese: Η νέα σειρά του Disney+ έχει κινεζική μυθολογία και την Michelle Yeoh (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα παίξει στην υπηρεσία μέσα στον Μάιο
22 Απριλίου 2023 13:59
American Born Chinese: Η νέα σειρά του Disney+ έχει κινεζική μυθολογία και την Michelle Yeoh (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Disney Plus κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για τη νέα σειρά δράσης American Born Chinese, με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Όσκαρ, Michelle Yeoh και τον Ke Huy Quan. Το νέο project της υπηρεσίας βασίζεται σε μία νουβέλα και επικεντρώνεται στην κινέζικη μυθολογία και αναμένεται να παίξει μέσα στον Μάιο.

Ακολουθεί η επίσημη περίληψη της σειράς;

Βασισμένο στο ομώνυμο graphic novel του Gene Luen Yang, το American Born Chinese εξιστορεί τις δοκιμασίες ενός Αμερικανού έφηβου, του οποίου η ζωή αλλάζει μια για πάντα όταν γίνεται φίλος με τον γιο ενός Θεού. Αυτή είναι η ιστορίας ενός νεαρού άντρα που παλεύει για τη δική του ταυτότητα. Μια ιστορία που αφηγείται μέσα από την οικογένεια, την κωμωδία και το δράση μέσω του Kung-Fu.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ben Wang, Yeo Yann Yann, Chin Han, Daniel Wu, Jimmy Liu, Stephanie Hsu, Ronny Chieng, Jimmy O. Yang, James Hong, Leonard Wu, Poppy Liu, Lisa Lu, Rosalie Chaing και Sydney Taylor.

Ο Kelvin Yu που είναι βραβευμένος με Emmy είναι ο Showrunner της σειράς, ενώ ο Daniel Cretton του Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings είναι ο σκηνοθέτης και παραγωγός, μαζί με τους Melvin Mar, Jake Kasdan, Erin O’Malley, Asher Goldstein και Gene Luen Yang.

Το American Born Chinese θα παίξει στο Disney Plus στις 24 Μαΐου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer της σειράς παρακάτω.