To The Boroughs είναι η νέα σειρά μυστηρίου του Netflix από τους Duffer Brothers του Stranger Things

Όλα όσα γνωρίζουμε
21 Απριλίου 2023 17:46
To The Boroughs είναι η νέα σειρά μυστηρίου του Netflix από τους Duffer Brothers του Stranger Things

Το Netflix μόλις ανακοίνωσε μία ολοκαίνουργια υπερφυσική σειρά μυστηρίου που έχει στα σκαριά, σε παραγωγή των δημιουργών του Stranger Things Matt και Ross Duffer ή αλλιώς Duffer Brothers. Το σόου θα ονομάζεται The Boroughs και δημιουργοί θα είναι οι Jeffrey Addis και Will Matthews, οι οποίοι δούλεψαν στο πρόσφατο The Dark Crystal: Age of Resistance.

Οι Addis και Matthews θα είναι οι showrunners και αυτό το project είχε αποκαλυφθεί αρχικά τον περασμένο Ιούλιο, όταν είχε γίνει γνωστή η μεγάλη συμφωνία του Netflix με την Upside Down Pictures των Duffer Brothers. Έτσι, φαίνεται ότι η νέα σειρά πήρε το πράσινο φως και πλέον είναι επίσημο ότι προχωράει κανονικά.

Το The Boroughs θα διαδραματίζεται στο Νέο Μεξικό, όπου μία ομάδα ηρώων πρέπει να συσπειρωθεί για να σταματήσει μία απόκοσμη απειλή από το να κλέψει…τον χρόνο.

Οι Duffer Brothers δήλωσαν τα εξής:

Είμαστε fans της γραφής των Jeff και Will εδώ και πολύ καιρό, αλλά και όταν είδαμε την ιδέα τους για το The Boroughs, αμέσως καταλάβαμε ότι είχαν κάτι πιο ξεχωριστό στα χέρια τους. Ενώ οι ήρωες στο The Boroughs είναι λιγάκι μεγαλύτεροι από τα παιδιά του Stranger Things, είναι ένα παρόμοια αξιαγάπητα άτομα και ανυπομονούμε να δείτε την περιπέτειά τους που είναι τρομακτική, αστεία και συγκινητική.

Η σειρά βρίσκεται σε αρκετά πρώιμο στάδιο αυτή τη στιγμή και δε γνωρίζουμε ποιοι θα παίζουν σε αυτήν, αλλά ούτε και πότε θα κυκλοφορήσει στο Netflix. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.