Η 2η σεζόν του The Last of Us θα διορθώσει ένα σημαντικό παράπονο των fans από τη 1η σεζόν

Φαίνεται πως αφουγκράστηκαν το feedback οι δημιουργοί της σειράς
18 Απριλίου 2023 15:51
Η 2η σεζόν του The Last of Us θα διορθώσει ένα σημαντικό παράπονο των fans από τη 1η σεζόν

Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των τηλεθεατών και των fans της σειράς του The Last of Us φαίνεται πως θα διορθώσει η πολυαναμενόμενη 2η σεζόν της άκρως επιτυχημένης σειράς του HBO. 

Αυτό το παράπονο αφορά φυσικά τα ζόμπι ή καλύτερα τους 'Infected' όπως τους αποκαλεί το σύμπαν της σειράς, τα οποία δεν είχαν εμφανή ρόλο όπως στα παιχνίδια της Naughty Dog, με το μοναδικό επεισόδια όπου κυριάρχησαν να είναι το 5ο με την εμφάνιση του Bloater. Γενικότερα όμως η σειρά του The Last of Us στην 1η της σεζόν άφησε την εντύπωση ότι οι Infected και ο cordyceps δεν είναι τόσο μεγάλη απειλή στον κόσμο. 

Το feedback όμως το αφουγκράστηκαν οι συντελεστές του τηλεοπτικού The Last of Us και δια στόματος Neil Druckmann μάθαμε ότι αυτό το θέμα θα διορθωθεί: Ετοιμαστείτε λοιπόν για περισσότερα ζόμπι στη 2η σεζόν!

Τους λόγους για τους οποίους δεν έγινε αυτό στην παρθενική σεζόν εξήγησε ο Druckmann στο podcast του Kinda Funny λέγοντας: "Κοιτάξτε, το δεύτερο παιχνίδι από άποψη σκηνικών, από τον αριθμό των χαρακτήρων και από το πόσο πολύπλοκη είναι η ιστορία... είναι πιο φιλόδοξο από το αρχικό παιχνίδι. Και η επιτυχία της πρώτης σεζόν μάς εξασφαλίζει σίγουρα μεγαλύτερο προϋπολογισμό, κι επιπλέον χρόνο. Αυτά είναι τα πράγματα που είναι σημαντικά για να το κάνουμε σωστά, έτσι δεν είναι;"

"Έτσι, μπορούμε να εξετάσουμε τα σενάρια, να εξετάσουμε τους ανθρώπους που θα φέρουμε στην ομάδα μας, να εξετάσουμε την προπαραγωγή. Είμαι πολύ, πολύ ενθουσιασμένος για τα όσα έχουμε σχεδιάσει για τη δεύτερη σεζόν που, ιδίως για τον κόσμο που ήθελε περισσότερους infected, λοιπόν, απλά ετοιμαστείτε".

Ο Craig Mazin, συνδημιουργός της σειράς δήλωσε πρόσφατα πως το The Last of Us θα συνεχίσει και για 3η σεζόν, επιβεβαιώνοντας πρακτικά παλιότερες δηλώσεις των συντελεστών, ενώ ήδη γνωρίζουμε ότι η 2η σεζόν θα καλύψει μόλις ένα κομμάτι των γεγονότων του The Last of Us Part II. 

Η Bella Ramsey είχε δηλώσει για την κυκλοφορία της 2ης σεζόν: "Θα περάσει κάποιος καιρός. Νομίζω ότι μάλλον θα αρχίσουμε τα γυρίσματα προς τα τέλη της χρονιάς ή στις αρχές της επομένης. Οπότε θα βγει πιθανότατα προς τα τέλη του 2024 ή τις αρχές του 2025."

Αν αναλογιστούμε πως τα γυρίσματα της 1ης σεζόν χρειάστηκαν σχεδόν 9 μήνες για να ολοκληρωθούν, η 2η σεζόν θα θέλει τουλάχιστον άλλο τόσο καιρό για να ολοκληρωθεί. Ειδικά αν λάβουμε υπόψη του πόσο πιο πολύπλοκη, βαθιά και σκοτεινή ιστορία έχει το Part 2 της ιστορίας. Η εκτίμηση που έδωσε η Ramsey είναι και η πιο "επίσημη" που έχουμε μέχρι τώρα για το πότε θα δούμε τη συνέχεια του ταξιδιού των Joel (Pedro Pascal) και Ellie. 

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.