Never Have I Ever: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσουν τα τελευταία επεισόδια (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάντε υπομονή γιατί το φινάλε πλησιάζει
14 Απριλίου 2023 16:58
Never Have I Ever: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσουν τα τελευταία επεισόδια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία από τις πιο δημοφηλείς νεανικές σειρές του Netflix πρόκειται να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα και πιο συγκεκριμένα μέσα στον Ιούνιο. Ο λόγος γίνεται για το Never Have I Ever (Εγώ Ποτέ), το οποίο θα επιστρέψει και πάλι στην streaming πλατφόρμα με την 4η και τελευταία σεζόν του, που θα αποτελείται από δέκα επεισόδια. 

Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής είναι ελάχιστες, αλλά η λεζάντα από το ολοκαίνουργιο βίντεο γράφει τα εξής: Συντονιστείτε, σπασικλάκια! Η Ντέβι κι η παρέα επιστρέφουν για την τελευταία χρονιά στο λύκειο. Τα τελευταία επεισόδια του "Εγώ Ποτέ" κάνουν πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου 2023.  

Τα τελευταία επεισόδια έρχονται λοιπόν σύντομα και το Netflix υπόσχεται περισσότερο δράμα, περισσότερους έρωτες και έναν νέο καρδιοκατακτητή.  

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η σειρά είχε ανανεωθεί για τον 4ο κύκλο από τον Μάρτιο του 2022. Το Never Have I Ever δημιουργήθηκε από τους Mindy Kaling και Lang Fisher, ενώ στην παραγωγή βρίσκονται οι Universal Television, ένα τμήμα του Universal Studio Group και Howard Klein και David Miner της 3 Arts Entertainment. 

Η 4η σεζόν του Never Have I Ever (Εγώ Ποτέ) θα παίξει στο Netflix στις 8 Ιουνίου. Δείτε το trailer παρακάτω.