Η Warner Bros. ετοιμάζει μάλλον την τηλεοπτική σειρά του Harry Potter!

Μέχρι και η J.K. Rowling θα βρίσκεται στο project όπως λέει το Bloomberg
04 Απριλίου 2023 08:56
Η Warner Bros. ετοιμάζει μάλλον την τηλεοπτική σειρά του Harry Potter!

Η Warner Bros. Discovery φαίνεται ότι ετοιμάζεται για να κλείσει μια μεγάλη συμφωνία για να φέρει στις οθόνες σας την τηλεοπτική σειρά του Harry Potter.

Όπως μεταφέρει το Bloomberg, η εταιρία είναι πανέτοιμη να κλείσει το "deal" και να φέρει στην τηλεόραση το σόου ως “reboot”, το οποίο θα αντλεί έμπνευση αποκλειστικά από τα επιτυχημένα βιβλία της J.K. Rowling. Έτσι, δεν μιλάμε για κάποιο spin-off, αλλά για τα γεγονότα όπως ακριβώς αναγράφονται στα βιβλία.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάθε σεζόν θα «εξαντλεί» το κάθε βιβλίο και αυτό σημαίνει ότι η σειρά θα μπορούσε να παίζει για πολλά χρόνια. Όπως μεταφέρει το Variety, εκπρόσωποι του HBO Max αρνήθηκαν να απαντήσουν εάν όντως ισχύουν όλα τα παραπάνω.

Συνεχίζοντας, η Rowling φαίνεται ότι θα επιβλέπει τη σειρά και θα βρίσκεται στη δημιουργική ομάδα, αλλά χωρίς να είναι η Showrunner, δηλαδή εκείνη που θα παίρνει τις τελικές αποφάσεις. Πηγές λένε ότι η Warner Bros. θέλει να φέρει αυτή τη σειρά αποκλειστικά στην streaming υπηρεσία HBO Max.

Η Warner Bros. σκέφτεται από τον Ιανουάριο του 2021 να φέρει τη σειρά του Harry Potter, πριν καν την εξαγορά της WarnerMedia από την Discovery που έγινε το 2022.

Φαίνεται ότι το Harry Potter franchise παραμένει προτεραιότητα για την Warner Bros. Discovery, ειδικά ύστερα από την τεράστια απήχηση που είχε και το βιντεοπαιχνίδι Hogwarts Legacy. Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα και καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, μέχρι να αποκαλυφθεί κάτι και επίσημα.