Mayans M.C. – Κυκλοφόρησε το teaser για το μεγάλο φινάλε της 5ης σεζόν

Μια τελευταία διαδρομή…
30 Μαρτίου 2023 22:52
Mayans M.C. – Κυκλοφόρησε το teaser για το μεγάλο φινάλε της 5ης σεζόν

To FX έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο νέο trailer για την 5η σεζόν του Mayans M.C., του γνωστού spinoff σόου του Sons of Anarchy, που συνεχίζει την ιστορία του σύμπαντος μετά την εποχή του Jax Teller.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς των FX και Hulu θα αποτελείται από 10 επεισόδια και όπως φαίνεται, η τελευταία διαδρομή του “EZ” (JD Pardo) θα είναι και η πιο δύσκολη. Το πρώτο βίντεο δεν παρουσιάζει κάποια πλάνα, αλλά τον κεντρικό πρωταγωνιστή να οδηγεί τη μηχανή του σε ένα ασπρόμαυρο σκηνικό, ενώ παράλληλα από πίσω ακούγεται μια διασκευή του θρυλικού τραγουδιού, God'll Cut You Down, του Johnny Cash.

Παρακολουθήστε το πρώτο teaser βίντεο παρακάτω:

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει τα εξής:

Ο “EZ” είναι το νέο μέλος της λέσχης μοτοσικλετιστών Mayans και πρέπει να διαμορφώσει τη νέα του ταυτότητα σε μια πόλη όπου κάποτε υπήρξε το παιδί-θαύμα που ενσάρκωνε το Αμερικανικό Όνειρο.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι JR Bourne, Danny Pino, Carla Baratta, Michael Irby, Emilio Rivera, Sarah Bolger, Frankie Loyal, Joseph Lucero, Vincent Vargas, Gino Vento, Emily Tosta και Vanessa Giselle. Δημιουργοί του σόου είναι οι Kurt Sutter και Elgin James.

Η 5η σεζόν του Mayans M.C. θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο FX από τις 24 Μαΐου, ενώ μία μέρα αργότερα τα επεισόδια θα παίζουν και μέσα από το Hulu. Μετά την πρεμιέρα, θα βλέπετε καινούργιο επεισόδιο κάθε εβδομάδα.