ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Netflix ανακοίνωσε την 5η και τελευταία σεζόν του YOU (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Joe θα επιστρέψει για το φινάλε
24 Μαρτίου 2023 19:26
ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Netflix ανακοίνωσε την 5η και τελευταία σεζόν του YOU (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix μόλις ανακοίνωσε ότι η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά YOU (ΕΣΥ) θα επιστρέψει το 2024 στις οθόνες σας με την 5η σεζόν της. Όπως έγινε γνωστό, αυτός ο κύκλος θα είναι και ο τελευταίος και ο Joe Goldberg του Penn Badgley θα σας αποχαιρετήσει μια για πάντα.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες είναι ελάχιστες, αφού το Netflix αποκάλυψε απλώς την ανανέωση της σειράς με ένα σύντομο βίντεο. Η 5η σεζόν θα παίξει του χρόνου στην υπηρεσία και θα βάλει οριστική τελεία στη ζωή του μανιακού stalker που στοίχειωσε τις οθόνες σας από το 2018. Επιπροσθέτως, δεν ξέρουμε αν το τελευταίος κύκλος θα χωριστεί σε δύο μέρη όπως είδαμε με τον 4ο.

Η επίσημη ανάρτηση του Netflix:

Προετοιμαστείτε για το τελευταίο κεφάλαιο του Joe Goldberg. Το You θα επιστρέψει για την 5η και τελευταία σεζόν του το 2024!

Αν δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμα την 4η σεζόν, η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής:

Πλέον είναι ο καθηγητής Jonathan Moore, ο οποίος εδρεύει στο Λονδίνο και παρά τις προσπάθειες να ξεπεράσει το παρελθόν του, αυτό δεν τον αφήνει σε ησυχία. Σαν καθηγητής πλέον βρίσκει την τέλεια κρυψώνα: "έναν κύκλο προνομιούχων κόπανων", όπως ακούγεται να λέει στο trailer. Φαίνεται όμως να παλεύει με τον δαίμονα μέσα του και του λείπει να έχει κάποια εκεί έξω να παρακολουθεί.

You Σεζόν 4 – Μέρος 1ο: Από σήμερα διαθέσιμος ο νέος κύκλος στο Netflix

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Tati Gabrielle, Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman. Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι οι: Niccy Lin, Aidan Cheng, Stephen Hagan, Ben Wiggins, Eve Austin, Ozioma Whenu, Dario Coates, Sean Pertwee, Brad Alexander, Alison Pargeter και Adam James.

Το YOU παίζει μέσα από τη «συχνότητα» του Netflix.