Netflix: Το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη παίζει από σήμερα παγκοσμίως! (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησε η παγκόσμια διαθεσιμότητα της επιτυχημένης σειράς
17 Μαρτίου 2023 19:08
Netflix: Το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη παίζει από σήμερα παγκοσμίως! (ΦΩΤΟ)

Η ελληνική σειρά που έγραψε ιστορία ως το πρώτο project που μπήκε στο Netflix παίζει από σήμερα παγκοσμίως. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, το οποίο θα μπορεί να το απολαύσει όλος ο κόσμος από σήμερα, 17 Μαρτίου.

Η σειρά θα έχει μια διαφορετική ονομασία στο εξωτερικό και συγκεκριμένα θα το βρίσκετε ως “Maestro in Blue” και αυτό για να μη μπερδευτεί με μια άλλη πολυαναμενόμενη ταινία του Netflix.

Δείτε την επίσημη ανάρτηση της σελίδας του Maestro στο Instagram:

Είναι μια σπέσιαλ ημέρα! Το Maestro παίζει από σήμερα παντού παγκοσμίως στο Netflix. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν!

Όπως είχε αναφέρει παλιότερα ο Παπακαλιάτης, έχει τρομερό άγχος για να δει την πορεία της σειράς στο ξένο κοινό. Επιπροσθέτως, θα προβάλλεται στα ελληνικά, αλλά και μεταγλωττισμένο. Ξέρουμε επίσης ότι τα γυρίσματα του 2ου κύκλου θα ξεκινήσουν το αργότερο την 1η Απριλίου και θα γίνουν στην Αθήνα και τους Παξούς.

Η επίσημη πλοκή της σειράς αναφέρει τα εξής:

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Πρωταγωνιστούν οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη και Γιώργος Μπινιάρης.