Sweet Tooth: Πρώτη ματιά στην 2η σεζόν και ημερομηνία πρεμιέρας (ΦΩΤΟ)

Η πιο γλυκιά post apocalyptic σειρά του Netflix επιστρέφει σύντομα!
14 Μαρτίου 2023 23:37
Sweet Tooth: Πρώτη ματιά στην 2η σεζόν και ημερομηνία πρεμιέρας (ΦΩΤΟ)

Εδώ και καιρό το περιμέναμε και τελικά η επιστροφή της σειράς Sweet Tooth είναι γεγονός, καθώς το Netflix έδωσε μια πρώτη ματιά στην 2η σεζόν της σειράς, αποκαλύπτοντας κιόλας ακριβώς πότε επιστρέφει. 

Τελευταία φορά που μάθαμε νέα για το νεαρό υβρίδιο ανθρώπου που τον λένε "Gus" (Christian Converty) ήταν το περασμένο καλοκαίρι στο Geeked Week event, με ορίζοντα κυκλοφορίας προς το τέλος του 2022. Προφανώς και πήρε κάποια καθυστέρηση η κυκλοφορία του καθώς τώρα μάθαμε ότι η πρεμιέρα της 2ης σεζόν του Sweet Tooth θα γίνει στις 27 Απριλίου

Μαζί με την ημερομηνία πρεμιέρα δόθηκαν στη δημοσιότητα ένα σωρό στιγμιότυπα υψηλής ανάλυσης για να πάρετε μια πρώτη γεύση από το νέο κεφάλαιο της πιο γλυκόπικρης post-apocalyptic σειράς του Netflix. Λογικά σύντομα θα πάρουμε και ένα πρώτο teaser trailer, οπότε μείνετε συντονισμένοι. 

Δείτε το φωτογραφικό υλικό της 2ης σεζόν του Sweet Tooth: 

Όσο για το τι να περιμένουμε στη 2η σεζόν του Sweet Tooth, η επίσημη σύνοψη από το Netflix ρίχνει φως:

Καθώς ένα θανατηφόρο νέο κύμα των Αρρώστων έρχεται, ο Gus και μια ομάδα άλλων υβριδίων κρατούνται αιχμάλωτοι από τον στρατηγό Abbot (Neil Sandilands) και τους Last Men. Επιδιώκοντας να εδραιώσει την εξουσία του βρίσκοντας μια θεραπεία, ο Abbot χρησιμοποιεί τα παιδιά ως τροφή για τα πειράματα του αιχμάλωτου Dr. Aditya Singh (Adeel Akhtar), ο οποίος τρέχει να σώσει τη μολυσμένη σύζυγό του Rani (Aliza Vellani). Για να προστατεύσει τους φίλους του, ο Gus δέχεται να βοηθήσει τον Dr. Singh, ξεκινώντας ένα σκοτεινό ταξίδι στην καταγωγή του και στον ρόλο της μητέρας του Birdie (Amy Seimetz) στα γεγονότα που οδήγησαν στο The Great Crumble.

Έξω από το Καταφύγιο, ο Tommy Jepperd (Nonso Anozie) και η Aimee Eden (Dania Ramirez ) συνεργάζονται για να απελευθερώσουν τα υβρίδια, μια συνεργασία που θα δοκιμαστεί καθώς τα μυστικά του Jepperd έρχονται στο φως. Καθώς οι αποκαλύψεις του παρελθόντος απειλούν την πιθανότητα λύτρωσης στο παρόν, ο Gus και η οικογένεια που βρήκε βρίσκονται σε πορεία σύγκρουσης με τον Abbot και τις κακές δυνάμεις που θέλουν να τους εξαφανίσουν μια για πάντα."

Η 2η σεζόν του Sweet Tooth θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Απριλίου αποκλειστικά στο Netflix.