Ted Lasso: Το επίσημο trailer για την 3η σεζόν έφτασε με Rolling Stones και φυσικά Jason Sudeikis

Σε λίγες μέρες η πρεμιέρα της νέας σεζόν στην υπηρεσία της Apple
28 Φεβρουαρίου 2023 15:23
Ted Lasso: Το επίσημο trailer για την 3η σεζόν έφτασε με Rolling Stones και φυσικά Jason Sudeikis

Η Apple έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από την 3η σεζόν της κωμικής και πολυβραβευμένης σειράς, Ted Lasso. Ο Lasso του Jason Sudeikis επιστρέφει στην ενεργό δράση σε λίγες εβδομάδες μέσα από τη «συχνότητα» του Apple TV Plus και θα βάλει οριστική τελεία σε αυτόν τον χαρακτήρα.

Από το πρώτο δευτερόλεπτο του νέου trailer βλέπουμε τον χαρακτήρα του Sudeikis να μπαίνει στα γνωστά αποδυτήρια και από πίσω να ακούγεται το θρυλικό κομμάτι “You Can't Always Get What You Want” των The Rolling Stones.

Ωστόσο, ο showrunner, Bill Lawrence είχε δηλώσει παλιότερα ότι ανεξάρτητα αν τελειώσει η ιστορία αυτή, θα βρει μια άλλη για να σας διηγηθεί. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Η επίσημη σύνοψη της 3ης σεζόν αναφέρει τα εξής:

Στην τρίτη σεζόν της σειράς Ted Lasso, η νεοφώτιστη AFC Richmond αντιμετωπίζει τη γελοιοποίηση, καθώς οι προβλέψεις των μέσων ενημέρωσης την τοποθετούν ευρέως στην τελευταία θέση της Premier League και ο Nate (Nick Mohammed), ο οποίος πλέον χαρακτηρίζεται ως το "παιδί-θαύμα", έχει πάει να εργαστεί για τον Rupert (Anthony Head) στη West Ham United.

Στον απόηχο της αμφιλεγόμενης αποχώρησης του Νέιτ από το Ρίτσμοντ, ο Ρόι Κεντ (Μπρετ Γκόλντστιν) αναλαμβάνει βοηθός προπονητή, μαζί με τον Beard (Μπρένταν Χαντ). Εν τω μεταξύ, ενώ ο Ted (Jason Sudeikis) αντιμετωπίζει τις πιέσεις στη δουλειά, συνεχίζει να παλεύει με τα δικά του προσωπικά θέματα στο σπίτι, η Rebecca (Hannah Waddingham) επικεντρώνεται στο να νικήσει τον Rupert και η Keeley (Juno Temple) περιηγείται στο να είναι το αφεντικό της δικής της εταιρείας δημοσίων σχέσεων.

Τα πράγματα φαίνεται να καταρρέουν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, αλλά η Team Lasso είναι αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό όπως και να έχει.

Τη σειρά υπογράφουν σεναριακά οι Jason Sudeikis, Brett Goldstein και Bill Lawrence. Στο cast του Ted Lasso συμμετέχουν επίσης οι: Hannah Waddingham (Rebecca), Brendan Hunt (Coach Beard), Jeremy Swift (Higgins), Juno Temple (Keeley), Brett Goldstein (Roy), Phil Dunster (Jamie), Anthony Head και Nick Mohammed (Nate).

Η 3η σεζόν του Ted Lasson θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου 2023 αποκλειστικά στο Apple TV+. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.