Πρωταγωνιστής της σειράς Euphoria καταζητείται από την αστυνομία

Λέγεται ότι προκάλεσε τροχαίο εγκαταλείποντας το θύμα
23 Φεβρουαρίου 2023 12:36
Πρωταγωνιστής της σειράς Euphoria καταζητείται από την αστυνομία

Η αστυνομικές αρχές της Καλιφόρνια αναζητούν τον Angus Cloud (Άνγκους Κλάουντ), σταρ της επιτυχημένης και πολυβραβευμένης σειράς "Euphoria" του HBO, καθώς λέγεται ότι ενεπλάκη σε τροχαίο, εγκαταλείποντας μάλιστα το θύμα του. 

Πληροφορίες που μεταδίδει το TMZ αναφέρουν ότι ο Angus οδηγούσε μαζί με έναν φίλο του όταν ενεπλάκησαν σε μια καραμπόλα στην Marina Del Rey την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου. Το όχημα που οδηγούσαν "προσέκρουσε από πίσω πάνω σε ένα Toyota και στη συνέχεια απομακρύνθηκε σε ένα κοντινό πάρκινγκ", αναφέρει επίσης το ρεπορτάζ του TMZ.

Μια γυναίκα που επέβαινε στο Toyota είχε μώλωπες στα πόδια και τα χέρια της από το ατύχημα και όταν οι μάρτυρες πήγαν να αναζητήσουν τον Angus, τον φίλο του και το όχημα, δεν μπόρεσαν να τους εντοπίσουν.

Η Τροχαία της Καλιφόρνια δήλωσε στο TMZ ότι ο Angus "δεν είναι επίσημα ύποπτος για την υπόθεση", ωστόσο βρίσκεται στο στόχαστρό τους για "πιθανή εμπλοκή" προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν υπεύθυνος για τα γεγονότα. Φαίνεται πως ο Cloud δεν έχει ακόμη προσέλθει στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει για την υπόθεση. 

O 24χρονος ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Fezco στη σειρά Euphoria, ο οποίος ειδικά μετά τη 2η σεζόν έγινε από τα αγαπημένα πρόσωπα του κοινού της σειράς. 

Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη 3η σεζόν του Euphoria λένε πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον Μάρτιο, αν και ακόμη δε γνωρίζουμε το πότε περίπου θα επιστρέψει η σειρά στις οθόνες μας.

Tags: