True Blood: Το HBΟ έδωσε τελικά “άκυρο“ στην επιστροφή της διάσημης σειράς

Τέλος στις προσπάθειες του reboot
23 Φεβρουαρίου 2023 00:48
True Blood: Το HBΟ έδωσε τελικά “άκυρο“ στην επιστροφή της διάσημης σειράς

Τον Δεκέμβριο του 2020 είχε ανακοινωθεί η αναβίωση του True Blood από το HBO, μια σειρά η οποία είχε κάνει ντεμπούτο το 2008 και είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία τόσο παγκοσμίως όσο και στην Ελλάδα -μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1. Μάλιστα η επιστροφή του θα είχε και άρωμα από τη νεανική σειρά "Riverdale" που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στο Netflix, καθώς το σενάριο και την παραγωγή θα αναλάμβανε ο  δημιουργός της, Robert Aguirre-Sacasa. 

Σχεδόν τρία χρόνια μετά το TV Line μεταδίδει πως ακυρώθηκαν σχέδια του reboot του True Blood, μια επιβεβαίωση που ήρθε δια στόματος Casey Bloys, διευθυντή προγράμματος του HBO. 

Ο Bloys που είναι CEO των HBO και HBO Max μίλησε στο Variety για την ενδεχόμενη επιστροφή του True Blood λέγοντας ότι πράγματι είχαν ετοιμάσει μερικά σενάρια, μόνο που τελικά δεν ευδοκίμησαν καθώς "κανένα τους δεν είχε το ίδιο ενδιαφέρον". 

Δημιουργός της σειράς ήταν ο Alan Ball, ο οποίος παρέμεινε στην ηγετική θέση του showrunner για πέντε από τις 7 σεζόν του. Το True Blood προβαλλόταν από το 2008 μέχρι το 2014. 

Στο cast του συμμετείχαν πολλά πλέον πολύ γνωστά ονόματα όπως οι: Anna Paquin, Alexander Skarsgård, Stephen Moyer, Sam Trammell, Ryan Kwanten, Nelsan Ellis, Rutina Wesley, Kristin Bauer van Straten, Lauren Bowles, Carrie Preston, Chris Bauer, Deborah Ann Woll και Joe Manganiello

Tags: