Το True Blood επιστρέφει στο HBO με άρωμα..."Riverdale"

Ναι, καλά διαβάσατε!
10 Δεκεμβρίου 2020 08:23
Το True Blood επιστρέφει στο HBO με άρωμα..."Riverdale"

Το True Blood έκανε το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο του 2008, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία παγκοσμίως και φυσικά στην Ελλάδα. Το τηλεοπτικό «φαινόμενο» του Alan Ball, με πρωταγωνιστές -μεταξύ άλλων- τους Anna Paquin, Stephen Moyer και Sam Trammell ολοκληρώθηκε το 2014, με το φανατικό κοινό να «διψάει για περισσότερο αληθινό αίμα». Βέβαια, μέσα από την εν λόγω σειρά είδαμε και τον πρωτοεμφανιζόμενο τότε  Alexander Skarsgård ως Eric Northman.

Τώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του TVLine, το True Blood θα γίνει τηλεοπτικό reboot και βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη σε πρώιμο στάδιο για λογαριασμό του HBO. Επίσης, τα οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι θα έχει έντονο άρωμα από "Riverdale" και "Chilling Adventures of Sabrina", δύο πιο πρόσφατα σόου που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Μέσα σε όλα, μάθαμε ότι η Jami O'Brien θα βοηθήσει στο σενάριο και θα εκτελέσει τα καθήκοντα της παραγωγού, μαζί με τον Roberto Aguirre-Sacasa που έχει δουλέψει ως showrunner στα παραπάνω σόου.

Επίσης, κατά πάσα πιθανότητα σε αυτό το project θα δουλέψει και ο αρχικός δημιουργός της σειράς, Alan Ball, ως εκτελεστικός παραγωγός όμως. Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί αν κάποιος ηθοποιός από την αρχική σειρά θα επιστρέψει στο cast, αλλά ούτε γνωρίζουμε κάτι από την πλοκή που θα ακολουθεί το νέο True Blood. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το αρχικό σόου ήταν εμπνευσμένο από τη σειρά βιβλίων “The Southern Vampire Mysteries” της Charlaine Harris.

Τέλος, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα το HBO, οπότε καλύτερα να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. Ωστόσο, λένε πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: