The Last of Us HBO: Το 4ο επεισόδιο έκανε μια ακόμη αναπαράσταση σκηνής του παιχνιδιού

Και φυσικά οι fans ξετρελάθηκαν και την έκαναν viral
07 Φεβρουαρίου 2023 00:53
The Last of Us HBO: Το 4ο επεισόδιο έκανε μια ακόμη αναπαράσταση σκηνής του παιχνιδιού

Το 4ο επεισόδιο του The Last of Us μαγνήτισε ξανά τους θεατές, με την παραγωγή του HBO να φέρνει στη μικρή οθόνη και σε live-action μορφή μια ακόμη εμβληματική σκηνή από το παιχνίδι της Naughty Dog

Σε αυτό το επεισόδιο είδαμε το ταξίδι των Joel (Pedro Pascal) και Ellie (Bella Ramsey) προς το Kansas City, όπου απολαμβάνουν μερικές στιγμές χαλάρωσης στο αυτοκίνητο.

Πρόκειται για μια από τις ελάχιστες χιουμοριστικές στιγμές μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών με την Ellie να ανακαλύπτει ένα ροζ περιοδικό και σπάει πλάκα με τον Joel. 

Η σκηνή μεταφέρθηκε κυριολεκτικά καρέ προς καρέ από το παιχνίδι στη σειρά του HBO και φυσικά οι fans του βιντεοπαιχνιδιού, ξετρελάθηκαν για ακόμη μια φορά. Τα βίντεο που συγκρίνουν τη σκηνή παιχνιδιού vs σειράς έχουν γίνει viral στο Twitter.

Δείτε το βίντεο με την περίφημη σκηνή: 

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι το 5ο επεισόδιο του The last of Us θα προβληθεί δύο μέρες νωρίτερα λόγω του Super Bowl. Έτσι η πρεμιέρα του θα γίνει την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 21:00 (ώρα Αμερικής)

Δείτε ένα teaser για το επόμενο επεισόδιο παρακάτω: 

Λίγα λόγια για τη σειρά The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.

The Last of Us: Όλα όσα έγιναν στο 4ο επεισόδιο και μια πρώτη γεύση από το 5ο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων για την 1η σεζόν είναι οι Neil Druckmann (δημιουργός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του videogame), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), Jeremy Webb, Liza Johnson και ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl).

Για την ιστορία, το The Last of Us κατάφερε να σπάσει ρεκόρ τηλεθέασης για το HBO, πετυχαίνοντας το δεύτερο μεγαλύτερο ντεμπούτο νέας σειράς μετά το House of the Dragon.