You: Πότε θα παίξει η 4η σεζόν στο Netflix;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να προετοιμαστείτε
06 Φεβρουαρίου 2023 14:54
You: Πότε θα παίξει η 4η σεζόν στο Netflix;

Το You (ΕΣΥ) του Netflix θα επιστρέψει πολύ σύντομα στις οθόνες σας με την 4η σεζόν του και σε αυτό το άρθρο θα μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να μπείτε και πάλι στον κόσμο του “Joe”.

Αρχικά, να σας ενημερώσουμε ότι δε θα γίνουν διαθέσιμα όλα τα επεισόδια μονομιάς, όπως είδαμε στις προηγούμενες σεζόν. Το Netflix αποφάσισε να χωρίσει σε δύο μέρη τον νέο κύκλο -όπως έχουμε δει και από άλλες σειρές.

Έτσι, το 1ο μέρος της 4ης σεζόν θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, ενώ το 2ο μέρος θα παίξει ένα μήνα μετά, δηλαδή στις 9 Μαρτίου.

Η πλοκή της 4ης σεζόν

Πλέον είναι ο καθηγητής Jonathan Moore, ο οποίος εδρεύει στο Λονδίνο και παρά τις προσπάθειες να ξεπεράσει το παρελθόν του, αυτό δεν τον αφήνει σε ησυχία. Σαν καθηγητής πλέον βρίσκει την τέλεια κρυψώνα: "έναν κύκλο προνομιούχων κόπανων", όπως ακούγεται να λέει στο trailer. Φαίνεται όμως να παλεύει με τον δαίμονα μέσα του και του λείπει να έχει κάποια εκεί έξω να παρακολουθεί.

Ξεχάσατε τι έγινε στο YOU; Αυτό το βίντεο θα σας προετοιμάσει για την 4η σεζόν 

 

Ποιοι παίζουν στην 4η σεζόν;

Στην 4η σεζόν θα δούμε 14 νέα μέλη στο cast και οι περιγραφές των χαρακτήρων που θα υποδυθούν αποκαλύπτουν πάνω κάτω για το τι μπορεί να επιφυλάσσει ο αγαπημένος κατά συρροή δολοφόνος της Αμερικής. Οι τρεις κεντρικοί νέοι χαρακτήρες της σειράς είναι οι Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman και Ed Speleers.

Η Keeper θα παίξει τη Lady Phoebe, μια διάσημη που βρίσκεται στο προσκήνιο από τα 15 της και έχει τη συνήθεια να είναι χαοτική μπαλαντέρ. Η Amy-Leigh Hickman θα παίξει την Nadia, μία γυναίκα με πολλές ανασφάλειες, ενώ ο Ed Speleers θα είναι ο Rhys, ένας ασεβής συγγραφέας που έκανε το όνομά του κάνοντας “σωστούς” φίλους στην Οξφόρδη.

YOU: Έρχεται τελικά νωρίτερα στο Netflix η 4η σεζόν και σπάει σε δύο μέρη

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι οι Niccy Lin, Aidan Cheng, Stephen Hagan, Ben Wiggins, Eve Austin, Ozioma Whenu, Dario Coates, Sean Pertwee, Brad Alexander, Alison Pargeter και Adam James.

Βέβαια επιστροφές όπως αυτή της Marienne της Tati Gabrielle θα υπάρχουν στον 4ο κύκλο.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.