The Boys vs Marvel: Η Amazon νίκησε στην τηλεθέαση έναντι των σειρών του MCU

Μια απρόσμενη νίκη στο τηλεοπτικό τοπίο για την Amazon
30 Ιανουαρίου 2023 08:35
The Boys vs Marvel: Η Amazon νίκησε στην τηλεθέαση έναντι των σειρών του MCU

Τι κι αν η Marvel Studios κυριαρχεί στις κινηματογραφικές αίθουσες με κάθε της ταινία; Στο τηλεοπτικό τοπίο (ή streaming καλύτερα) τα πράγματα είναι διαφορετικά και τα νούμερα της Nielsen αποκαλύπτουν μια απρόσμενη νίκη της Amazon επί της Disney. 

Σας είχαμε ενημερώσει για τα νούμερα τηλεθέασης των streaming σειρών για το 2022 και όπως αποδεικνύουν το The Boys του Amazon Prime Video ήταν η superhero σειρά με την μεγαλύτερη τηλεθέαση από κάθε άλλη, πάντοτε όσον αφορά τις ΗΠΑ. 

Στις πιο δημοφιλείς, βάσει τηλεθέασης, original streaming σειρές το The Boys κατετάγη στην 11η θέση από το Top 15.

Την ίδια ώρα, καμία από τις τρεις σειρές του MCU που κυκλοφόρησαν για το Disney+ εντός του 2022, δηλαδή τα Moon Knight, Ms. Marvel και She-Hulk: Attorney At Law δεν κατάφεραν να βρεθούν στο Top 15. 

Η τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν το 2021, όταν στην ίδια λίστα τηλεθέασης της Nielsen, εμφανίστηκε το WandaVision στην 14η θέση. 

Ο Karl Urban, μάλιστα που υποδύεται τον πρωταγωνιστή Billy Butcher, έκανε μια σχετική ανάρτηση για το επίτευγμα της σειράς αυτής, μέσα από το Instagram του, με το χαρακτηριστικό ύφος του χαρακτήρα, ενώ ευχαρίστησε και τους fans για την στήριξή τους. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karl Urban (@karlurban)

Όσον αφορά την 4η σεζόν της σειράς, τελευταία μάθαμε πως θα υπάρχει μια σημαντική επιστροφή. Αυτή του Simon Pegg ως πατέρα του Hughie, ο οποίος κιόλας πρόσφατα ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τα γυρίσματα των σκηνών του. 

Επίσης βγήκε και ένα τύπου teaser βίντεο μέσα από τον κόσμο του The Boys και το οποίο κλείνει το μάτι σε μερικά γεγονότα που θα μας απασχολήσουν στην 4η σεζόν, όπως το ότι η Vought θα πρέπει να βρει νέα μέλη για τους Seven και να αντικαταστήσει την "νεκρή" Maeve και την "προδότρια" Starlight. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antony Starr (@toni.starr)

 

Στο cast περιλαμβάνονται οι: Karl Urban (Butcher), Jack Quaid (Hughie), Antony Starr (Homelander), Erin Moriarty (Starlight), Dominique McElligott (Queen Maeve), Jessie T. Usher (A Train), Laz AlonzoChace Crawford (The Deep), Jensen Ackles (Soldier Boy), Karen Fukuhara, Nathan Mitchell (Black Noir), Giancarlo Esposito

Επίσης, ο Cameron Crovetti που υποδύεται τον Ryan, γιο του Homelander, έγινε τακτικό μέλος του cast, ενώ προστέθηκαν οι Susan Heyward και Valorie Curry στους ρόλους των Sister Sage και Firecracker αντίστοιχα.

Η 4η σεζόν θα περιλαμβάνει και το μεγάλο όνομα του Jeffrey Dean Morgan, γνωστού ως Negan από τη σειρά The Walking Dead και Supernatural. Αν και είναι άγνωστο ποιον θα υποδυθεί, ο ηθοποιός Nathan Mitchell του Black Noir δήλωσε ότι θα υποδυθεί έναν "badass" χαρακτήρα που θα ξεχωρίσει και θα γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό. 

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα προβληθεί η 4η σεζόν του The Boys, ωστόσο, γνωρίζουμε ότι η spinoff σειρά "Gen V" θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video εντός του 2023.