Fans του Resident Evil ζητούν από το HBO να φτιάξει νέα σειρά στο στιλ του The Last of Us

Έχει γίνει χαμός στο Twitter τις τελευταίες ώρες
20 Ιανουαρίου 2023 15:30
Fans του Resident Evil ζητούν από το HBO να φτιάξει νέα σειρά στο στιλ του The Last of Us

Οι fans του Resident Evil κατέκλισαν το Twitter τις τελευταίες ώρες και ζητάνε από το ΗΒΟ να πάρει τα δικαιώματα του franchise και να φτιάξει τη δική του σειρά, ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το The Last of Us.

Παρόλο που το Netflix έκανε την πρώτη “live-action απόπειρα” της σειράς πέρυσι, οι θαυμαστές των παιχνιδιών της Capcom, θέλουν τώρα το HBO να δημιουργήσει το δικό του σόου και να του δώσει την αγάπη και τη φροντίδα που έδωσε στο The Last of Us.

Δείτε μερικά tweets που κατέκλισαν το γνωστό social media τις τελευταίες ώρες:

Θα μου άρεσε να δω μία ολόκληρη σεζόν που θα επικεντρώνεται στο Resident Evil 1

Μέχρι και ο BossLogic θέλει ένα Resident Evil σόου από το HBO:

Για την ιστορία, πριν από περίπου 23 χρόνια, η Constantin Film αγόρασε τα δικαιώματα για να φέρει στη μεγάλη οθόνη την πρώτη Resident Evil ταινία, η οποία ήταν βασισμένη στα παιχνίδια της Capcom. Σκηνοθέτης και σεναριογράφος του φιλμ ήταν ο Paul W. S. Anderson με κεντρική πρωταγωνίστρια την Milla Jovovich. Το φιλμ γνώρισε μεγάλη επιτυχία και όσο περνούσαν τα χρόνια είδαμε και τις συνέχειές του.

Ωστόσο, η πρώτη live-action τηλεοπτική σειρά ήρθε πέρυσι από το Netflix με την ονομασία Resident Evil. Τελικά, πρόσφατα μάθαμε ότι το σόου ακυρώθηκε μετά την 1η σεζόν του και δε θα συνεχιστεί στην υπηρεσία.

Σε περίπτωση που δεν είδατε τη σειρά του Resident Evil στο Netflix, η σύνοψή της έλεγε τα εξής:

Έτος 2036 - 14 χρόνια μετά την παγκόσμια κατάρρευση που επήλθε από έναν θανατηφόρο ιό, η Jade Wesker παλεύει να επιβιώσει σε έναν κόσμο που κυριαρχούν αιμοδιψή μολυσμένοι και τέρατα. Σε αυτό το απόλυτο χάος, η Jade στοιχειώνεται από το παρελθόν της στη Νέα Racoon City, από την ανατριχιαστική σύνδεση του πατέρα της με την Umbrella Corporation αλλά κυρίως από τα όσα συνέβησαν στην αδερφή της, Billie.

Εσείς θέλετε μία καινούργια σειρά βασισμένη στο Resident Evil; Πείτε μας στα σχόλια.