The Last of Us: Δείτε τις τρομερές ομοιότητες της σειράς του HBO με το παιχνίδι

Μια πιστή τηλεοπτική αναπαράσταση που ο κόσμος παραμιλά!
18 Ιανουαρίου 2023 18:55
The Last of Us: Δείτε τις τρομερές ομοιότητες της σειράς του HBO με το παιχνίδι

Όσοι παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο του The Last of Us μιλούν για αυτό με τα καλύτερα λόγια, καθώς η σειρά του HBΟ κατάφερε να πιάσει το παιχνίδι της Naughty Dog σε όλους τους τομείς παίρνοντας κατά γενική ομολογία "άριστα". 

Το λένε άλλωστε και οι διθυραμβικές κριτικές αλλά και οι βαθμολογίες σε IMDb και Rotten Tomatoes. Τα κατάφερε όμως με το να προσφέρει μια πιστή τηλεοπτική αναπαράσταση πολλών και σημαντικών γεγονότων από την αρχή του παιχνιδιού, οι οποίες πραγματικά είναι εμβληματικές σκηνές. 

Σκηνές όπως το ξέσπασμα του ιού και τη σκηνή του Joel με τη Sarah, την συνάντηση Joel και Ellie και άλλες πολλές, μεταφέρθηκαν σχεδόν αυτούσιες στην τηλεοπτική τους μορφή. Οι fans τόσο του παιχνιδιού όσο και της σειράς βρήκαν τις σκηνές που το ένα "μιμείται" το άλλο και τις έραψαν σε μερικά πολύ εντυπωσιακά βίντεο, τα οποία έχουν γίνει viral στα social media.

Αν είδατε τη σειρά και έχετε παίξει το παιχνίδι, τότε τα παρακάτω βίντεο είναι για εσάς. 

Δείτε βίντεο που συγκρίνουν τις ομοιότητες μεταξύ παιχνιδιού και σειράς: 

@andr.edits_ "your watch is broken" #thelastofus #tlou #thelastofusseries #hbomax #pedropascal #bellaramsey #joelmiller #elliewilliams #foryou #edit ♬ som original - andré

Το cast του The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Neil Druckmann (δημιουργός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του videogame), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), Jeremy Webb, Liza Johnson και ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl). 

Δείτε παρακάτω τι αναμένεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς The Last of Us.