Η Meryl Streep θα παίξει στην 3η σεζόν του Only Murders in The Building

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν!
18 Ιανουαρίου 2023 13:53
Η Meryl Streep θα παίξει στην 3η σεζόν του Only Murders in The Building

Το ήδη λαμπρό cast του Only Murders in The Building των Hulu και Disney Plus μεγαλώνει κι άλλο στην 3η σεζόν, αφού μόλις μάθαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία. Όπως μεταφέρει το Collider, η βραβευμένη ηθοποιός, Meryl Streep, πρόκειται να παίξει στο νέο κύκλο, με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει ήδη.

Ωστόσο, μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο ρόλος της. Μάλιστα, με τα γυρίσματα να βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, ο Steven Martin ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter με τους συμπρωταγωνιστές του από το πλατό του σόου, ενώ και η Selena Gomez δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο.

Έτσι, μέσα στη χρονιά, θα δείτε τους Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez και Paul Rudd στην ίδια οθόνη.

H σύνοψη της σειράς έχει ως εξής:

Τρεις άγνωστοι που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τις ιστορίες εγκλημάτων, βρίσκονται ξαφνικά μπλεγμένοι σε ένα αληθινό.

Το Only Murders in the Building είναι η πιο χαλαρή και απολαυστική σειρά εκεί έξω

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι ο Paul Rudd του Ant-Man θα παίξει και αυτός στην 3η σεζόν της σειράς. Πρόσφατα, είχαν ανακοινωθεί τα εξής:

Ο Paul Rudd, έκανε μια αισιόδοξη είσοδο στη σειρά στο τέλος της 2ης σεζόν ως Ben Glenroy και είναι κάποιος για τον οποίο θέλουμε ξεκάθαρα να μάθουμε περισσότερα και να δούμε στην επερχόμενη σεζόν, καθώς είναι μια ξεκάθαρη πηγή πολλών ερωτήσεων και, όπως πάντα με τη σειρά αυτή, έχουμε πολλές ανατροπές!

Ο “Ant-Man” θα παίξει στην 3η σεζόν του Only Murders in the Building

Το Hulu βρήκε "λίρα 100" με το Only Murders in the Building, τη νέα του κωμική σειρά μυστηρίου, η οποία έχει λατρευτεί από κοινό και κριτικούς. Όχι μόνο για τους χαρακτήρες του, αλλά και για τη γραφή, το πιασάρικο soundtrack και τις έξυπνες ανατροπές του.

Η 3η σεζόν του Only Murders in The Buildingθα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2023.