Superman & Lois Season 3: Το νέο trailer έχει εκπλήξεις και την Elizabeth Tulloch…έγκυο!

Η σειρά επιστρέφει στις οθόνες σας τον Μάρτιο
17 Ιανουαρίου 2023 10:54
Superman & Lois Season 3: Το νέο trailer έχει εκπλήξεις και την Elizabeth Tulloch…έγκυο!

Το Superman & Lois θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες σας με την 3η σεζόν του και το The CW έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer. Η αναμονή τελειώνει και πολύ σύντομα θα μπορείτε να απολαύσετε τις νέες περιπέτειες του θρυλικού χαρακτήρα της DC, ο οποίος θα έρθει αντιμέτωπος με νέες προκλήσεις.

Οι πληροφορίες για την 3η σεζόν είναι λιγοστές αυτή τη στιγμή, αλλά όπως είχαμε μάθει παλιότερα, το νέο κεφάλαιο θα αποτελείται από 13 ολοκαίνουργια επεισόδια. Το βίντεο που θα δείτε και εσείς παρακάτω, ξεκινάει με την Lois, η οποία λέει ότι μπορεί να είναι έγκυος.

Το σόου που είναι βασισμένο στον λατρεμένο χαρακτήρα της DC γνώρισε τεράστια επιτυχία σε τηλεθέαση και σύμφωνα με τον αναλυτή Nielsen, η πρεμιέρα άγγιξε το μεγαλύτερο live κοινό για μια νέα σειρά στην ιστορία του The CW.

Λίγα λόγια για το Superman & Lois:

Με πρωταγωνιστές τους Tyler Hoechlin και Elizabeth Tulloch, οι ήρωές μας βρίσκονται πλέον στο Smallville, αφού μετακόμισαν από την Μητρόπολη και ζουν μια πιο φυσιολογική ζωή, όμως με όλο το άγχος και τις πιέσεις που νιώθουν οι εργαζόμενοι γονείς στη σημερινή κοινωνία. Ο Clark θα πρέπει να αντιμετωπίσει την επαγγελματική και οικογενειακή του ζωή, καθώς και το καθήκον του ως προστάτης του κόσμου.

Η νέα σεζόν του Superman & Lois θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαρτίου στο The CW. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.