Η Natasha Lyonne του Russian Doll παίζει στην ιδιαίτερη σειρά του Rian Johnson (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σειρά του Peacock θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο μήνα
16 Ιανουαρίου 2023 19:26
Η Natasha Lyonne του Russian Doll παίζει στην ιδιαίτερη σειρά του Rian Johnson (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Peacock έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο από τη νέα πρωτότυπη σειρά του, Poker Face, η οποία έρχεται με την υπογραφή του Rian Johnson (Knives Out, Glass Onion) και με πρωταγωνίστρια την Natasha Lyonne (Russian Doll).

Η Lyonne υποδύεται την Charlie Cale, η οποία έχει μία απίστευτη ικανότητα να καθορίζει πότε κάποιος άνθρωπος λέει ψέματα. Έτσι, βγαίνει στους δρόμους με το Plymouth Barracuda αυτοκίνητό της και σε κάθε στάση που θα κάνει θα συναντάει και από έναν χαρακτήρα, καθώς και κάποια παράξενα εγκλήματα που θα πρέπει να λύσει. 

Στη σειρά θα δείτε αρκετά πρόσωπα ως guest stars, όπως τους Adrien Brody, Chloë Sevigny, Ellen Barkin, Hong Chau, Jasmine Aiyana Garvin, Jameela Jamil, Joseph Gordon-Levitt, Judith Light, Nick Nolte, Rhea Perlman, Ron Perlman, S. Epatha Merkerson, Stephanie Hsu, Tim Blake Nelson και άλλους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το σόου θα αποτελείται από δέκα επεισόδια, με τα πρώτα τέσσερα να προβάλλονται την ίδια ώρα μέσα από τη συχνότητα του Peacock.

Το Poker Face θα παίξει στο Peacock στις 26 Ιανουαρίου. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποια υπηρεσία θα φέρει τη σειρά στην Ελλάδα. Παρακάτω θα βρείτε και το νέο trailer.