Αν ξεκινήσετε τη σειρά The Last of Us υπάρχει κάτι ακόμη για την απόλυτη εμπειρία!

Θα ακολουθεί ειδική ανάλυση μετά το κάθε επεισόδιο
13 Ιανουαρίου 2023 21:32
Αν ξεκινήσετε τη σειρά The Last of Us υπάρχει κάτι ακόμη για την απόλυτη εμπειρία!

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us έχει ξεκινήσει και σίγουρα μετά τις διθυραμβικές κριτικές αναμένεται να έχει μεγάλη απήχηση τόσο για τους λάτρεις του παιχνιδιού όσο και για νέους θεατές που δεν είναι εξοικειωμένοι με το franchise. Τώρα, λοιπόν, το HBO ανακοίνωσε πως όσοι αναζητάνε την απόλυτη εμπειρία θα έχουν να προσμένουν και το ‘The Official The Last of Us Podcast’.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ξεκινώντας στις 15 Ιανουαρίου και αμέσως μετά την πρεμιέρα του κάθε επεισοδίου θα δημοσιεύεται και ένα ειδικό podcast. Σε κάθε ένα από αυτά τα podcasts, ο Joel των παιχνιδιών, δηλαδή ο Troy Baker που θα είναι ο παρουσιαστής, μαζί με τους συνδημιουργούς της τηλεοπτικής σειράς, Craig Mazin και Neil Druckmann, θα αναλύουν τους χαρακτήρες που γνωρίσαμε, τις αποφάσεις που πήρανε και γενικά όλα όσα συνέβησαν στο εκάστοτε επεισόδιο της εβδομάδας. Επομένως, όσοι θέλουν να εμβαθύνουν, θα έχουν τη δυνατότητα μετά το κάθε επεισόδιο να ακούνε και το σχετικό podcast για περισσότερες λεπτομέρειες.

Το The Official The Last of Us Podcast θα δημοσιεύεται τόσο στο HBO Max, όσο και σε όλες τις βασικές podcast πλατφόρμες, όπως τα Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, κ.α.

Για την ιστορία, η πανάκριβη παραγωγή του HBO που λέγεται ότι κοστίζει πάνω από $10 εκατ. ανά επεισόδιο, θα διαφέρει αρκετά από τα βιντεοπαιχνίδια σε σημεία, όπως για παράδειγμα μια λεπτομέρεια αναφορικά με το timeline των γεγονότων. Έχει ειπωθεί ότι η πρώτη σεζόν των 10 επεισοδίων θα καλύψει τα γεγονότα του πρώτου The Last of Us, φυσικά με κάποιες απαραίτητες χρονικές τροποποιήσεις.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl) και ο Neil Druckmann που επίσης ανέλαβε το σενάριο και είναι εκτελεστικός παραγωγός στο project.

Το cast του The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).