HBO Max: Αυξάνει την τιμή του λίγο πριν την πρεμιέρα του The Last of Us

Έπιασε έκπληκτους τους συνδρομητές η Warner Bros. Discovery
12 Ιανουαρίου 2023 19:54
HBO Max: Αυξάνει την τιμή του λίγο πριν την πρεμιέρα του The Last of Us

H Warner Bros. Discovery θέλοντας να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το hype αλλά και τις διθυραμβικές κριτικές της σειράς The Last of Us, ανακοίνωσε ξαφνικά μια αύξηση τιμής στη συνδρομή του HBO Max

Μάλιστα, η αύξηση έρχεται κυριολεκτικά μερικές μέρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του The Last of Us (15 Ιανουαρίου), με τους επίδοξους νέους συνδρομητές να βρίσκονται προ εκπλήξεως, διότι η αύξηση τιμής θα ισχύει από σήμερα κιόλας. 

Από σήμερα λοιπόν μια νέα συνδρομή στο HBO Max (όπου διατίθεται) θα κοστίζει $1 παραπάνω και έτσι από $14.99 θα διαμορφωθεί στα $15.99. Για τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές η αύξηση αυτή θα φανεί στην επόμενη χρέωσή τους, όποτε είναι αυτή ρυθμισμένη. 

"Αυτή η αύξηση της τιμής κατά ένα δολάριο θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην παροχή ακόμη περισσότερων πολιτισμικά καθοριστικών προγραμμάτων και στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών μας για όλους τους χρήστες", ανέφερε το HBO Max στην επίσημη ανακοίνωσή του. Την ίδια ώρα το φθηνότερο πακέτο της με διαφημίσεις θα παραμείνει στην ίδια τιμή των $9.99. 

HBO Max στην Ελλάδα

Τι γίνεται με το επίσημο λανσάρισμα της streaming υπηρεσίας στη χώρα μας; Μέσα στο καλοκαίρι έγινε γνωστό ότι το λανσάρισμα του HBO Max στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης αναβάλλεται, την ώρα που το αρχικό πλάνο έλεγε πως μέχρι το τέλος του 2022 θα είχε κυκλοφορήσει. Ο λόγος πίσω από την καθυστέρηση οφείλεται στο ότι ο όμιλος Warner Bros. Discovery βρίσκεται εν μέσω μιας τεράστιας συγχώνευσης και κύριο μέλημα, σύμφωνα με τον CEO της, David Zaslav, είναι να ολοκληρωθεί αυτό το βήμα πρώτα και έπειτα να δουν την επιθετική επέκταση της βάσης συνδρομητών τους. 

Όλα όσα ξέρουμε για το The Last of Us του HBO

Η πανάκριβη παραγωγή του HBO θα διαφέρει αρκετά από τα βιντεοπαιχνίδια σε πολλά σημεία, όπως για παράδειγμα μια λεπτομέρεια αναφορικά με το timeline των γεγονότων. Πρόσφατα μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες για το budget της σειράς, καθώς το HBΟ έδωσε budget μεγαλύτερο και από τις πρώτες πέντε σεζόν του Game of Thrones, δηλαδή περίπου $8-$10 εκατ. κόστος ανά επεισόδιο και συνολικό κόστος μεταξύ $80-$100 εκατομμυρίων.

Έχει ειπωθεί ότι η πρώτη σεζόν των 10 επεισοδίων θα καλύψει τα γεγονότα του πρώτου The Last of Us, φυσικά με κάποιες απαραίτητες χρονικές τροποποιήσεις, αλλά και γεγονότα που θα εμπλουτίσουν την τηλεοπτική βερσιόν της ιστορίας.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl) και ο Neil Druckmann που επίσης ανέλαβε το σενάριο και είναι εκτελεστικός παραγωγός στο project.

Τα πρόσωπα του cast του The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones) Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Να θυμίσουμε ότι η σειρά του The Last of Us του HBO θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου. Το πρώτο επεισόδιο μάλιστα αναμένεται να έχει διάρκεια όσο μια κανονική ταινία.