Too Hot To Handle: Το Netflix ανανέωσε για 5η σεζόν το επιτυχημένο ριάλιτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα
11 Ιανουαρίου 2023 23:10
Too Hot To Handle: Το Netflix ανανέωσε για 5η σεζόν το επιτυχημένο ριάλιτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι κι αν ο 4ος κύκλος του Too Hot To Handle έκανε πρεμιέρα πρόσφατα; Το Netflix έχει ανανεώσει το επιτυχημένο ριάλιτι σόου και για 5η σεζόν και μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για την 5η σεζόν του Too Hot To Handle, η οποία υπάρχει περίπτωση να έρθει πολύ σύντομα. Δυστυχώς, δε γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες για το νέο κεφάλαιο, αλλά αν έχετε παρακολουθήσει τις προηγούμενες τέσσερις σεζόν, σίγουρα ξέρετε τι να περιμένετε.

Οι μόνες πληροφορίες που έγραψε το Netflix λένε τα εξής:

Είναι επίσημο… περισσότεροι ελεύθεροι έρχονται σύντομα. Το Too Hot To Handle θα επιστρέψει για 5η σεζόν!

Στο θέρετρο της LANA (της ψηφιακής βοηθού παντογνώστριας του ριάλιτι σόου του Netflix) οι κανόνες είναι λίγο-πολύ γνωστοί: απαγορεύονται τα φιλιά, τα πιασίματα και κάθε μορφής σεξουαλικής πράξης καθώς ρισκάρουν να χάσουν το βραβείο, το οποίο φτάνει τα $200.000 δολάρια.

Πότε θα παίξει η 5η σεζόν του Too Hot To Handle;

Το Netflix, πέρα από το πρώτο trailer ανακοίνωσης, δεν είπε πότε θα καταφθάσει η 5η σεζόν του ριάλιτι, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα φτάσει μέσα στο 2023. Για οτιδήποτε νεότερο, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το πρώτο βίντεο.