Netflix: Η σειρά Inside Man που πριν μερικούς μήνες ήταν trending μπορεί να επιστρέψει

Θα δούμε ξανά τον Stanley Tucci στο ρόλο του Grieff; Όλα όσα είπε ο δημιουργός της σειράς
09 Ιανουαρίου 2023 23:36
Netflix: Η σειρά Inside Man που πριν μερικούς μήνες ήταν trending μπορεί να επιστρέψει

Ελπίδες για την επιστροφή της σειράς Inside Man για 2η σεζόν στο Netflix δίνει ο δημιουργός της Steven Moffat. Μπορεί στις κριτικές να μη σάρωσε, αλλά η σειρά του BBC που απέκτησε το Netflix ήταν για αρκετές ημέρες trending στη Νο.1 θέση σε αρκετές χώρες και στην Ελλάδα. 

O Moffat που είναι υπεύθυνος για μερικές από τις πιο επιτυχημένες σειρές του BBC, όπως τα 'Sherlock' και 'Doctor Who', μίλησε στο ραδιόφωνο του BBC για το ενδεχόμενο συνέχειας της σειράς. Δεδομένου μάλιστα το πώς κλείνει το φινάλε του Inside Man, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας επιστροφή του Stanley Tucci στο ρόλο του πανούργου θανατοποινίτη Jonathan Grieff. 

Χαρακτηριστικά τα όσα είπε για το ενδεχόμενο του Inside Man Season 2: "Μόλις αρχίσαμε τις συζητήσεις για τη 2η σεζόν. Κοιτάμε τα γραφήματα, που είχαν θετικό πρόσημο και όπως προκύπτει το Inside Man τα πήγε αρκετά καλά".

Επομένως, ίσως και να είναι θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση της συνέχειας του Inside Man. 

Η σύνοψη της σειράς έχει ως εξής: "Ένας Αμερικανός θανατοποινίτης που ασχολείται με την επίλυση μυστηρίων, βοηθά μια νεαρή Βρετανή δημοσιογράφο να αναζητήσει μια φίλη της που εξαφανίστηκε ξαφνικά." Τις εντυπώσεις μας από το Inside Man, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Παίζουν οι: David Tennant ως Harry Watling, Stanley Tucci ως Jefferson Grieff, Dolly Wells ως Janice Fife, Lydia West ως Beth Davenport, Dylan Baker ως Casey, Atkins Estimond ως Dillon Kempton, Louis Oliver ως Ben Watling, Eke Chukwu ως Keith, Kate Dickie ως Morag, Mark Quartley ως Edgar, Tilly Vosburgh ως Hilda και Boo Golding ως DS Clyde.